- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
benden ıyı bılıyorsundur emınım cnm
üniyi kütahyada okuduğun zaman dersler dışında yapacak bişi olmuyordu
bide bol bol geziyorduk zaten küçük bi yer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden ıyı bılıyorsundur emınım cnm
haklısın cnm bende her geldıgımde hep bı degısmıs gelır gozume ay bu dukkan ne zaman kapandı bu ne zaman acıldı aa buda varmıs seklınde oluyormüniyi kütahyada okuduğun zaman dersler dışında yapacak bişi olmuyordu
bide bol bol geziyorduk zaten küçük bi yer
Agustosta dugunum atakent kendi evim canin o yuzden nisanlimin evi vardi bnde baska yer olsun demedm artik oyle olacak orada kalicam bakalim ama komsuluk iyi olsun istiyrmkutahyaya yabancı degılmıssın sende hemserım sayılırsın atakent arkadasın dedıgı gıbıdır ben vazonun oradayım merkez dısında cok fazla bı fıkrım yok ackcası canım dugun yakın mı
anladım cnm ıyı olur ınsallah cnm merak etme genelde sıcakkanlı ınsanlardır cnm bızım sokakta hala devam edıyor denılebılır komsuluk cnm ama sıteler ıcın bısy dıyemem tabı rabbım gonlune gore versınAgustosta dugunum atakent kendi evim canin o yuzden nisanlimin evi vardi bnde baska yer olsun demedm artik oyle olacak orada kalicam bakalim ama komsuluk iyi olsun istiyrm
Amin canim insllh hepimizn allah gonlune gore versinanladım cnm ıyı olur ınsallah cnm merak etme genelde sıcakkanlı ınsanlardır cnm bızım sokakta hala devam edıyor denılebılır komsuluk cnm ama sıteler ıcın bısy dıyemem tabı rabbım gonlune gore versın
Agustosta dugunum atakent kendi evim canin o yuzden nisanlimin evi vardi bnde baska yer olsun demedm artik oyle olacak orada kalicam bakalim ama komsuluk iyi olsun istiyrm
kutahyaya yabancı degılmıssın sende hemserım sayılırsın atakent arkadasın dedıgı gıbıdır ben vazonun oradayım merkez dısında cok fazla bı fıkrım yok ackcası canım dugun yakın mı
evet cnm fen lısesının o taraflardaGermiyan Kampüsünün o taraflardaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam?
Nerden gidiceksin canım?
hahahahocan cok buyuk konusmus harıtadanda ıyı sılememıs galıba baksana donmus dolasmıs gelmıs burayaVazooooo
Ahh ahh Kütahya..
Bir espirisi bile vardı suyunu içersen bırakmaz diye,
Hocam Sakaryadan gelmiş, Kütahya da okumuş.
Giderken de terminalde haritayı açıp bak buradan gidiyorum bir daha gelmiyorum.
Siliyorum haritadan demiş.
Sonra deprem olmuş 99 depremi, Kütahya ya gelmiş okulda görev yapmaya başlamış.
Oradadır hala zannedersem..
evet cnm fen lısesının o taraflarda
hahahahocan cok buyuk konusmus harıtadanda ıyı sılememıs galıba baksana donmus dolasmıs gelmıs buraya
kazanıyor cnm kazanmazmı adam ün saldı resmenAynen kendisi de o yüzden anlatıyor zaten.
Ben konak kız öğrenci yurdunda kalmıştım..
Çalıkuşu gözleme vardı hala ordadır diye düşünüyorum?
Deli para kazanıyordu bütün Dumlupınar oradaydı..
Kutahyanin ilcesindeyim gedizde merkeze gelicemGermiyan Kampüsünün o taraflardaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam?
Nerden gidiceksin canım?