Kütahyalı hanımlar buluşmaya ne dersiniz?

Kızlar dün sınavım vardı oyüzden resimleri atamadım engeç akşama burfuruma resimleri atacağım Burfurum Okadar güzel yazmışsınki,Ben hepinize Teşekkür ederim..Her geçen buluşmada Çok güzel Dostluklara adım atıyoruz ..

merhaba arkadaşlar buşluşmuşsunuz ne güsel benim kanamam geçti allaha şükür ama evde dinlenmeğe devam hiç bir yere çıkmıyorum evdeyim cumarteside gelemedim inşallah bir dahaki sefere hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın :)

canım sen yeter ki iyi ol.bidaha ki sefere inşallah aramızda olursun.fakat gözlerimiz seni ve diğer gelmeyen kkdaşları aradı doğrusu.sağlıkla ve sevgiyle kal tatlım.opuyorumnanaktan

Kızlar dün sınavım vardı oyüzden resimleri atamadım engeç akşama burfuruma resimleri atacağım Burfurum Okadar güzel yazmışsınki,Ben hepinize Teşekkür ederim..Her geçen buluşmada Çok güzel Dostluklara adım atıyoruz ..

:kedi: :utangac: utandırmayım ya. sadece içimden geçenleri sizlerle paylaştım.benimde temennim dostluklarımızın daim olması.inşallah fotoğraflar elime geçer geçmez gerekli düzenlemelerden sonra yine buradan kaldığımız yerden eklemeye başlarım fotoğrafları.hepinize sevgilerimle.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
fotoğraflar kaldırılmıştır.sevgilerimle...
:gitme: :sinifsinif: :umursamaz: :kedi:

Son düzenleme:
canım benim ellerine sağlık kalitesinnin düşük olması önemli değil ne kadar güzel bir gün geçirdiğimiz bakınca hemen anlaşılıyor

Allah dostluğumuzu daim etsin Ne güzel fotoğraflar ellerine sağlık Burfurum
Kucak Dolusu Sevgiler ..

ellerine saglık ablacım:)maşallah pek güzel cıkmısız herbirimiz, birde kalitesi yüksek olsa resimlerin nasıl olurdu bilmiyorum artıkzemuszemus

bazı fotoğraflar kaldırılmıştır.bilginize...

Son düzenleme:
süper bi gündü, muhabbet de çok güzeldi hiç sıkılmadık.. fotolar da çok güzel çıkmış burfurcum eline sağlık..

:nazar:Güzel Kütahyanın - Güzel bayanları - pozitif enerjiyle yüklü kıskanılacak kareleri bizlerle paylaştığınız için - kendimi yanıbaşınızda hissettirecek içten sıcacık yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Burfurcuğum - seni ve güzel annesinin kopyası güzeller güzeli Furkanı (Maaşallah Subhanallah) görüyor olmak hem çok hoş -hem de çok heyecanlı. İçim titredi - yüzüme kocaman bir gülümseme yayıldı. Geçmiş olsun canımcım - umarım kızın daha iyidir.
Çok tatlısınız kızlar - Allaha emanet olun. a.s. :nazar:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar:
amaninde amanin
birsürü güzel bir arada masallah
ay kasiyin bi yerlerinizi hanimlar
hos nazarim deymez ama yinede nolur nolmaz
sicacik dostlugunuz sohpetiniz muhabbetiniz hic eksik olmasin daim olsun insallah

:nazar:Güzel Kütahyanın - Güzel bayanları - pozitif enerjiyle yüklü kıskanılacak kareleri bizlerle paylaştığınız için - kendimi yanıbaşınızda hissettirecek içten sıcacık yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Burfurcuğum - seni ve güzel annesinin kopyası güzeller güzeli Furkanı (Maaşallah Subhanallah) görüyor olmak hem çok hoş -hem de çok heyecanlı. İçim titredi - yüzüme kocaman bir gülümseme yayıldı. Geçmiş olsun canımcım - umarım kızın daha iyidir.

amaninde amanin
sicacik dostlugunuz sohpetiniz muhabbetiniz hic eksik olmasin daim olsun insallah

Çok teşekkür ederiz kızlar Sıcak dolu mesajlarınız için:asigim::asigim:

opuyorumnanaktan canm,asıl ben sana teşekkür ederim.içten ve samimi yorumun için.çok şükür burcum bugün okula gitti.(gerçi pek gitmek istemedi ama zorladım biraz.)
çok haklısın canım,kızların hepside çok tatlılar valla.hele bide yakından görsen bir içim su hepside maşallah:nazar:

amaninde amanin
zuzum benim:1hug: güzel yorumun için teşekkürler bitanem.amin canım amin.opuyorumnanaktan

ablacım yaaa ağzına sağlık ne de güsel şeyler yazmışşsın öle
Rabbim seninde gönlünün muradını versin inş.
çok seviorum sizlerikaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanablacım yaa ne tatlısın sen öleee,,bende cok sevindim seni tanıdıımaopuyorumnanaktan

burfurcum çok güzel yorumlar yapmışsın hakkımızda inanki çok mutlu oldum.yüreğine sağlık.bende sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafları.
figencim seninde iyi olmana çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin minik meleğini

süper bi gündü, muhabbet de çok güzeldi hiç sıkılmadık.. fotolar da çok güzel çıkmış burfurcum eline sağlık..
:kedi:içimden geçenleri kelimelerin kifayet ettiği kadar anlatmaya çalıştım canlarım.tekrar tekrar ayrı ayrı teşekkürler kızlar.en kısa zamanda yine biraraya gelmek umuduyla hepinize sevgilerimi ve muhabbetlerimi gönderiyorum.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back