Kütahyalı hanımlar buluşmaya ne dersiniz?

gel 14 kasım gel, gel de kavuşayım kkdaşlarımaopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 a.s.​

Canımsınız evet buluşalım hatta mümkünse bu kadar uzatmayalım ya buluşmaları..opuyorumnanaktan

burfurkaydirigubbakcemile5
Ceylankaydirigubbakcemile5
bijouxkaydirigubbakcemile5
zazez(o günün doğum günü kraliçesi)kaydirigubbakcemile5
eftelyaaakaydirigubbakcemile5
şirine_kaydirigubbakcemile5
sibelçiğdemkaydirigubbakcemile5
nanelişekerkaydirigubbakcemile5
figenk24(göbişindeki ufaklık izin verirse inşallah)kaydirigubbakcemile5
Btlkaydirigubbakcemile5
fato43kaydirigubbakcemile5

şimdilik bu kadarız gibi kızlar.Allah sayımızı artırsın inşallah.:Saruboceq:
not:kızlar birşey soracağım,benim bir arkadaşımda (kk dan değil ama)gelmek istiyor.ne dersiniz gelebilir mi,sizce sakıncası olur mu?lütfen cevap yazın kızlar.hepinize sevgilerimi gönderiyorum.opuyorumnanaktan :1hug:

Son düzenleme:
Tabii gelebilir burfurum amaç Kütahya'nın kaynaşması seve seve arkadaşınıda bekliyoruz diye düşünüyorum

yarını unutmadınız inşallah kızlar opuyorumnanaktan

yazan olmamış daha çok güzel bir gündü gerçi ben çok kalamadım ama inşsllsh en kısa zamanda tekrarlarız

ii gecelr canım bebişi uyuttum geldim ancaa oldu.. ewet yazan olmamıs bende harika bir gün gecirdim çagrım pek rahat vermedi ama yinede cook güseldiii:)

:1hug: ohh nihayet bilgisayardaki sorun halledildi ve işte buradayım.mükemmel bir gün geçirdim dün.sizlerin sayesinde arkadaşlar.ara ara migreni bile unutup sohbete dalıyordum.arabasında uyuyumakda olan furkanım bi süre sonra uyandı.etrafa gülücükler savurdu.küçük çağrıyı öptü.kendisi bebek öpmeyi pek sever.ablası öğretmiş.(burcum hasta olduğu için gelemedi buluşmaya.ama herkese selamlarını gönderdi.)sevgili zazez arkadaşımızın da tıpkı KK:enbuyukkk: gibi doğum günüydü bugün.mutlu yıllar KK,mutlu yıllar zazez.
bijouxopuyorumnanaktan
Ceylanopuyorumnanaktan
eftelyaaaopuyorumnanaktan
şirine_opuyorumnanaktan
zazezopuyorumnanaktan
buluşmaya gelen siz sevgili arkadaşlarım,sizleri bikez daha görmek,şirine_ ve küçük çağrıyla tanışmak bana ne kadar iyi geldi anlatamam.kk dan olmayan fakat bu güzel günde yanımda olan kankim haticem de fark etmiş.''migrenine rağmen gözlerindeki mutluluk açıkca okunuyordu,seni hep böyle mutlu görmek isterim.''dedi canım arkadaşım.bana bu mutluluğu yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum.opuyorumnanaktanbijoux,maşallah incecik zarif bir hanım.iradesi de çok güçlü maşallah,biz pastaları götürürken o hiç birşey yemedi.tebrikler canım.
opuyorumnanaktanCeylan,ne kadarda samimi,içten ve doğal bir hanım.insanın gözlerine bakınca mutlu olmak geliyor içinden.opuyorumnanaktaneftelyaaa,ne güzel bir anne.aklı kızında.o da zayıflamış daha bi güzelleşmiş maşallah.opuyorumnanaktanşirine_,küçük çağrının annesi,çok güzel bir hanım.sempatik ve içten.seni tanıdığıma çok sevindim.opuyorumnanaktanzazez sevgili öğretmenim görev yerin ve yeni yaşın hayırlı olsun.her zaman o güzel yemyeşil gözlerin gülsün.
geçirdiğim çok güzel bir günün ardından doğru eve geldim.hemen bilgisayara geçtim.ama ne mümkün.uğraştım,çabaladım nafile.sürekli hata veriyor du.çaresiz akşamı bekledim.eşim baktı ve format attı.sonra hep birlikde yan komşumun düğününe gittik.ancak şimdi fırsat bulup geçebildim bilgisayarın başına.
sizleri gerçekden çok seviyorum.diliyorum ki hepinizin gönlünde ne muradı varsa gerçekleşir.tekrar tekrar sevgilerimi ve teşekkürlerimi gönderiyorum.gelemeyen dostlar inanın bana çok şey kaçırdınız.

ablacım yaaa ağzına sağlık ne de güsel şeyler yazmışşsın öle
Rabbim seninde gönlünün muradını versin inş.
çok seviorum sizlerikaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar buşluşmuşsunuz ne güsel benim kanamam geçti allaha şükür ama evde dinlenmeğe devam hiç bir yere çıkmıyorum evdeyim cumarteside gelemedim inşallah bir dahaki sefere hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın :)

burfurcum çok güzel yorumlar yapmışsın hakkımızda inanki çok mutlu oldum.yüreğine sağlık.bende sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafları.
figencim seninde iyi olmana çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin minik meleğini

Back