- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
ama çok şık görünüyorlarr...sizindemi kare....peki 7 ve 8 nasıl sizce?2-4-6 güzel. Ama kare takım konusunda kararlı mısnız? Hiç kullanışlı değiller.
nasıl yapılıyor bilmiyorumki..birde heran konumu kaldırabilirler..Konuna anket koy bence
teşekkürler2. Ve 1. Takimi begendim.Sade takimlar hosuma gidiyor.Tabak eklemek zorunda kalsaniz dikkat cekmez.
Konuyu sen açtın..suan anlatamam sanırım goremedıgımden..actıgın baslıkta anket ekle dıye şık olurdu eskıden..nasıl yapılıyor bilmiyorumki..birde heran konumu kaldırabilirler..
7 nasıl sizce?bilmiyorum ya 8 aslında beni benden aldı eğer fotoğrafta göründüğü gibiyse...Ben olsam 5 te karar verirdim. 8 de güzel demiştim ama fincanlari tabaklara kadar hoş durmuyor.
bakayım teşekkürler...Konuyu sen açtın..suan anlatamam sanırım goremedıgımden..actıgın baslıkta anket ekle dıye şık olurdu eskıden..
sizinkilerin markası ne acaba? içimi rahatlattınız teşekkür ederim...Ayrıca 4yıldır kare kullanıyorum..
Hem gunluk hem dıgerleri kare..
Hıcbıse olmadı benımkılere..
ilk 7 yi beğenmiştim sonra 8 ve 9u da gördüm onlarda çok hoşuma gitti3,4,7 güzel...ama favorim 7 oldu..
teşekkürler bende ilk 7 yi beğenmiştim sonra 8 ve 9 u gördüm onlarda çok hoşuma gitti7. güzel bence
burda daha çok kafan karışacak hazır ol
teşekkürler sanki gönlüm 8 e doğru gidiyorr...Çizgili hiç sevmem oyuzden zengın gostersın dıye 5 ve 8..
teşekkürler 7 ve 8 ağır basıyor galibaBence 7
teşekkürler:)3 bayıldım :)
7 nasıl bilmiyorum ya 8 aslında beni benden aldı eğer fotoğrafta göründüğü gibiyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?