Kütahya Eskişehir arası servis

mormania

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
28
2
36
merhaba arkadaşlar, ben kütahya'ya atandım, eskişehir'de ikamet ediyorum yani eskişehir'den kütahya'ya gidip gelicem hergün fakat servis bulmakta zorlanıyorum. sizin bildiğiniz tanıdığınız kişiler var mı bu şekilde kütahya-eskişehir arası servisle gidip gelen?

merhaba kütahya eskişehir arası git gel yaptınız mı ya da hala yapıyormusunuz ulaşımınızı ne ile sağladınız çok zor oldumu yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba kütahya eskişehir arası git gel yaptınız mı ya da hala yapıyormusunuz ulaşımınızı ne ile sağladınız çok zor oldumu yardımcı olursanız sevinirim.

evet 1 buçuk sene kadar yaptım, artık yapmıyorum, özel bi servis ile gelip gidiyorduk ama o servis hala çalışıyor mu bilmiyorum. isterseniz özelden numarasını verebilirim.

evet 1 buçuk sene kadar yaptım, artık yapmıyorum, özel bi servis ile gelip gidiyorduk ama o servis hala çalışıyor mu bilmiyorum. isterseniz özelden numarasını verebilirim.
şu an değil ama birkaç ay sonra bende gidip gelmeyi düşünüyorum. eğer numarayı verirseniz çok sevinirim. git gel yaparken zorlanmış mıydınız peki.

şu an değil ama birkaç ay sonra bende gidip gelmeyi düşünüyorum. eğer numarayı verirseniz çok sevinirim. git gel yaparken zorlanmış mıydınız peki.
ve sizin gibi sizinde bildiğiniz çok kişi varmı git gel yapan cevapladığınız için teşekkürler ben biraz tereddüt ediyorumda.

Kütahya'da yaşıyorum ve 6 aylığına Eskişehir'e hafta içi her gün gidip gelmem lazım. Bahsi geçen servis hala çalışıyor mu acaba ?_

ve sizin gibi sizinde bildiğiniz çok kişi varmı git gel yapan cevapladığınız için teşekkürler ben biraz tereddüt ediyorumda.
Merhabalar benimde eskişehir kütahya arasında hergün git gel yapmam gerekiyor ama bi servis bulamadım. Yardımcı olur musunuz bu konuda?

Merhabalar benimde eskişehir kütahya arasında hergün git gel yapmam gerekiyor ama bi servis bulamadım. Yardımcı olur musunuz bu konuda?

Merhabalar, kutahya eskisehir arasi her gun organize sanayiye gitmek istiyorum. Servis bilgileri var midir? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

merhaba,hangi servisle gidip geldiniz acaba,siz de hala numarası var mı ?

meraba servis arıyorum eskişehir kütahya arasında gidecek bilgisi ve yardımı olacak varmı acaba.

Merhaba eskişehir’ de ikamet ediyorum kütahyaya atandım ve servisle gidip gelmek istiyorum servis bulabili
merhaba eskişehir kütahya arası servis hala mevcut mudur ben de git gel yapacağım ama yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar bende eskişehir kütahya arası servis var mıdır group gelmeyi düşünüyorum bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalr ben de eskişehir kutahyay arası gidip gelmeyi düşünüyorum acaba serisi hala var mıdır. Numarasını banada verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…