- 7 Nisan 2012
- 28
- 2
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kütahya eskişehir arası git gel yaptınız mı ya da hala yapıyormusunuz ulaşımınızı ne ile sağladınız çok zor oldumu yardımcı olursanız sevinirim.merhaba arkadaşlar, ben kütahya'ya atandım, eskişehir'de ikamet ediyorum yani eskişehir'den kütahya'ya gidip gelicem hergün fakat servis bulmakta zorlanıyorum. sizin bildiğiniz tanıdığınız kişiler var mı bu şekilde kütahya-eskişehir arası servisle gidip gelen?
merhaba kütahya eskişehir arası git gel yaptınız mı ya da hala yapıyormusunuz ulaşımınızı ne ile sağladınız çok zor oldumu yardımcı olursanız sevinirim.
şu an değil ama birkaç ay sonra bende gidip gelmeyi düşünüyorum. eğer numarayı verirseniz çok sevinirim. git gel yaparken zorlanmış mıydınız peki.evet 1 buçuk sene kadar yaptım, artık yapmıyorum, özel bi servis ile gelip gidiyorduk ama o servis hala çalışıyor mu bilmiyorum. isterseniz özelden numarasını verebilirim.
ve sizin gibi sizinde bildiğiniz çok kişi varmı git gel yapan cevapladığınız için teşekkürler ben biraz tereddüt ediyorumda.şu an değil ama birkaç ay sonra bende gidip gelmeyi düşünüyorum. eğer numarayı verirseniz çok sevinirim. git gel yaparken zorlanmış mıydınız peki.
ve sizin gibi sizinde bildiğiniz çok kişi varmı git gel yapan cevapladığınız için teşekkürler ben biraz tereddüt ediyorumda.
Merhabalar benimde eskişehir kütahya arasında hergün git gel yapmam gerekiyor ama bi servis bulamadım. Yardımcı olur musunuz bu konuda?evet 1 buçuk sene kadar yaptım, artık yapmıyorum, özel bi servis ile gelip gidiyorduk ama o servis hala çalışıyor mu bilmiyorum. isterseniz özelden numarasını verebilirim.
Merhabalar benimde eskişehir kütahya arasında hergün git gel yapmam gerekiyor ama bi servis bulamadım. Yardımcı olur musunuz bu konuda?
merhaba ulaşımı nasıl sağladınız acaba,bende gidip gelmeyi düşünüyorum da ?ve sizin gibi sizinde bildiğiniz çok kişi varmı git gel yapan cevapladığınız için teşekkürler ben biraz tereddüt ediyorumda.
merhaba,hangi servisle gidip geldiniz acaba,siz de hala numarası var mı ?merhaba arkadaşlar, ben kütahya'ya atandım, eskişehir'de ikamet ediyorum yani eskişehir'den kütahya'ya gidip gelicem hergün fakat servis bulmakta zorlanıyorum. sizin bildiğiniz tanıdığınız kişiler var mı bu şekilde kütahya-eskişehir arası servisle gidip gelen?
merhaba,servis bulabildiniz mi,ulaşımı nasıl sağladınız acaba?Kütahya'da yaşıyorum ve 6 aylığına Eskişehir'e hafta içi her gün gidip gelmem lazım. Bahsi geçen servis hala çalışıyor mu acaba ?_
meraba servis olayını halledebildiniz mi acaba? benimde aynı problemim var servis arıyorum eskişehir kütahya arasında gidecek.merhaba,servis bulabildiniz mi,ulaşımı nasıl sağladınız acaba?
Merhaba eskişehir’ de ikamet ediyorum kütahyaya atandım ve servisle gidip gelmek istiyorum servis bulabilimerhaba arkadaşlar, ben kütahya'ya atandım, eskişehir'de ikamet ediyorum yani eskişehir'den kütahya'ya gidip gelicem hergün fakat servis bulmakta zorlanıyorum. sizin bildiğiniz tanıdığınız kişiler var mı bu şekilde kütahya-eskişehir arası servisle gidip gelen?
merhaba eskişehir kütahya arası servis hala mevcut mudur ben de git gel yapacağım ama yardımcı olabilir misiniz?evet 1 buçuk sene kadar yaptım, artık yapmıyorum, özel bi servis ile gelip gidiyorduk ama o servis hala çalışıyor mu bilmiyorum. isterseniz özelden numarasını verebilirim.
Merhabalr ben de eskişehir kutahyay arası gidip gelmeyi düşünüyorum acaba serisi hala var mıdır. Numarasını banada verebilir misinizevet 1 buçuk sene kadar yaptım, artık yapmıyorum, özel bi servis ile gelip gidiyorduk ama o servis hala çalışıyor mu bilmiyorum. isterseniz özelden numarasını verebilirim.
Merhaba, Kütahya Eskişehir servis numarasını banada gönderebilir misiniz?Merhabalr ben de eskişehir kutahyay arası gidip gelmeyi düşünüyorum acaba serisi hala var mıdır. Numarasını banada verebilir misiniz