canım bu hediye geldi die değiştirmek istiyorum dierlerinden haberdarım aslında teşekkürlera.s.benim bi bilgim yok ama karaca-da guzelleri var.begenirsen bakabilirsin,benimki karaca ve kare
ewet canım ben martta sormuştum mayısta çıkıcak demişlerdi...martta nette yoktu...belki mağazada gören olmuştur die sormuştum..teşekkürler canıma.s.Kütahya porselen in yeni grubu çıkmı$ bile kızlar ve kare modeller ağırlıkta ben çok beğendim netten bakmı$tım sizde bu $ekilde bakabilirsiniz modellere
canikom benim 2 tane misafirliğim vardı.yuvarlak...bu hediye geldi die değiştirmek istedim.3tane yuvarlağı napayım die...yok ya modası geçmez..birini yuvarlak birini kare al canım teşekkürlera.s.var canım kutahya porselenın sıtesıne gır 2009 katologuna bakabılrısın oradan gusel modeller var agırlık kare takımlarda zaten bu sene hihoyyyt bende cokk begenıyorumm kare takınları ama modası gecer dıye korkuyorum yuvarlakların hıc gecmıyo sonucta :1no2: karasızım yanı sızce hangısını alsam kare mı yuvarlakmı kızlarCADIARZU
aaa ilginç..biz evdede kare kullanıyoruz..kahvaltılıktan,meyve tabaklarına,pasta tabaklarına kadar kare...makinadada sorun yaşamadık..teşekkürlera.s.bende günlük yemek tqakımı için kare almayı düşünüyordum ama arkadaşımınki de öyleymiş bulaşık makinesinde rahat olmuyor dedi.bende vazgeçtim.önemli olan kullanışı sonçta
kızlarr merhabalar...kütahya porselende kare yemek takımları var mı?görseli yada ürün kodunu paylaşırsanız çok mutlu edersiniz beniii...a.s. çok teşekkürler şimdiden...:enbuyukkk:
ya ben bu sondaki pembe takıma bayıldım esracım pembe hastası olarak ya supermiş gercekten cok begendim en sondakini. ya ya super:)))) sitesinden mi bulmustun.
kızlar karaca çinde üretiliyomuş
bilginize........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?