• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusuru Hep Einizde Aramayin !!!

reyyan6380

4.sınıf olduuukkk :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
1.894
1
158
Gaziantep
Adamin biri artik karisinin eskisi kadar iyi duymadigindan korkuyormus ve karisinin isitme cihazina ihtiyac duydugunu dusunuyormus. Ona nasil yaklasmasi gerektiginden emin degilmis. Bu durumu konusmak icin aile doktorunu aramis; doktor adamin karisinin ne kadar duydugunu anlayabilmesi icin basit bir yontem onermis. "Yapacagin sey su, karindan 40 adim ileride dur, normal bir konusma tonuyla bir seyler soyle; eger duymazsa 30 adim ilerisinde ayni seyi tekrarla, sonra 20 adim; cevap alana kadar ayni seyi tekrarla" O aksam karisi mutfakta aksam yemegini hazirlarken adam islemi uygulamaya koymus.
40 adim uzakliktan karisina normal bir konusma tonuyla seslenmis
"Hayatim bu aksam yemekte ne var?"
Cevap yok
Mutfaga biraz yaklasmis. Mesafeyi 30 adima indirmis ve soruyu tekrarlamis "Hayatim bu aksam yemekte ne var?" Gene cevap yok
Mutfaga biraz daha yaklasmis, mesafe 20 adim ve tekrar sormus "Hayatim bu aksam yemekte ne var?" Hala cevap yok Adam mutfagin kapisina gelmis artik mesafe iyice azalmis ve
soruyu tekrarlamis "Hayatim bu aksam yemekte ne var?" Gene cevap alamamis
Bu sefer karisina iyice yaklasmis ve ayni soruyu tekrar sormus
"Hayatim bu aksam yemekte ne var?"
"Hayatim besinci kez soyluyorum, Tavuk"

Back