-
- Konu Sahibi anabelmontero
Iste cok üzülüyorum bu durumlara... benimde tanidigim buna benzer bir olay yasadi cok etkilendim gercekten... bukadar kolaymidir yani "eş" olmak.. zoru görünce, kötü günde çekip gitmek midir...
Benim degil, bölümümüzden bir arkadasimizin basina gelmis bir olay var çok açmak detaya girmek istemiyorum kendimi kötü hissediyorum şunu söyleyebilirimki onunki sonradan olan fiziksel bir durum,kizin hayati alt üst oldu, ailesi zaten perisan kiz ayri perisan bide nişanlisi olacak bi mahluk vardi bu zor gününde çekti gitti haber yok ondan, kiz neye üzülecegini şaşırdı, hepimiz çok etkilendik kac gündür bunu düşünüyoduk arkadaslarla, yarin obur gun kime ne olacagi belli degil... buraya acmak istedim konuyu, yasanan olumlu olumsuz olaylari merak ettim...
Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin
Benim su an hayatimda biri yok. Allah ne nasip eder bilemem. Ama yillar once cok zor bir rahatsizligimi ogrendim. Ve bir kere bile ne yapicam diye dusunmedim. Rabbim cozumu hazirlamadan derdini sana sunmaz. Tek bir dogruya odaklanmisken diger yanlislar umrumda bile degil. Ask konusunda kirginliklarim yaralarim olsada bu sorunum hep merhem oldu. Biliyorumki rabbim muthis bir hediye verecek bana..
Hatta soyle bi hikayem var, kabul etmeyecegini dusundugum ve uzak durdugum birinin yillar sonra ayni sorunla bas ettigini ogrendim. Demekki baska konularda anlasamayacaktik dogru insan degildi..
Yine bir ornek daha biliyorum meger ayni sorunu yasiyolar, biri ilk adimi atiyor digeride bende bunu nasil soyleyecegimi dusunuyordum diyor. Simdi herkesin ozendigi bir evlilikleri var..
Cok gecmis olsun, umarim hediyeniz size yaşadığınız sıkıntıları dertleri unutturur, bir ömür mutlu olursunuz..
Son örneğiniz cok guzel böyle olaylari duymak insana umut veriyor, mutlu ediyor...
Zoru gören kacar bu devirde canim . Rabbom inss o kiza şifa versin . O oglanida allah bildgi gbi yapsin . Rabbim ayarlar merak etme eden bulur . Ark soyle uzulmesin . Oyle bir insan icin
Ve en tuhafida ne biliyor musun ?
Bunlarin evliliğini kimseler istemedi . Bunlar diretti evlencez cok seviyoz oluyoruz bitiyoruz die ama ufacik virseyde kucucuk ys dahs 40 aylik bebesini birakip gtti o bebenin anneye süte ihtiyacı var l
Neyse cok sukur babanneleti haladi amcasi dedesi vi guzel buyuttuler koz simdi 2 sınıf oglanda bire basliycak m .
Bu sorumluluk bastan ise kaldirabileceklerine emin şekilde baslasinlsr m
Ama kaldramiycaklarsa hic baslamasiblsr .
Telden yaziyorum k.bakmayin zor oluyor . Yszmsk
konularima bakarsan ne kdr basit insanlarla muhattap oldugumu da gorursun. Ama kendimle kaldigimda tek bildiigm bsy vardi ben bunu yasiyorsam bu yolun sonu guzel. Bu yolun sonu cicek bahcesi.. ztn ben boyleyim bide bunlari yasiyorum demedim hic bi zmn. Hic bi zmn isyan etmedim. Aklima bile gelmedi yuregime bi an bile huzun cokmedi..onemli olanda bu degilmi..
ben severim
sevgilimi de kusurlarıyla seviyorum
olduğu gibi:)
Canim cok cok uzuldum gerçekten hem esi hem çocukları icin...
Hadi esini sildi atti bitirdi, çocuklarını da mi sildi yani? Hic mi ozlemedi? Vicdani nasil bu bayanin rahatmi? Sonradan arayip sormadi mi ya? Yok yani gercekten anlayamiyorum
Canm sabahleyin yszcam su anda bebehim uyandi sonrads uyurum . Yarin anlatrim . Ama ark üzülmesin ucuz kurtulmus m birde evlrnseydi bu sorunu öyle gelseydi başına ve adam cekip gtseydo gerçekten daha cok uzulurdu
Iyi geceler
kele yakın çok az saçı ...Ozel olmazsa sevgilinizin ne kusuru var paylasir misiniz?
Kusur derken kendimi kötü hissediyorum ama yerine suan baska kelime bulamadim
kele yakın çok az saçı ...
ve kilolu göbekli
ama minnoşum benim insan sevince gözü görmüyor aslaaa
vücudunun üstü kısa bacaklar uzun o yüzden el ele tutuşurken bile rahat olamıyoruz kollar ancak yetişiyor haha
daha beter olsa da farketmezdi kiAy bu muydu kiz bende daha beter bisey bekledim, minnosun gormesin bu yazdigini
onemli olan gonuller bir olsun, eller kavusmasada olurbosveer
Yani bu kişilikle ilgili. İnsanların yetiştirilme tarzı ve hayat görüşleriyle ilgili. Kimisi yaralı ya da kusuru olan insanları daha çok sever kimisi kaçar gider annesi, babası ve hatta çocuğu bile olsa. Çok gördüm bu durumlarda arkasına bakmadan kaçan. Ama azmedenler de var sevdiği kişiyle. Dünya sınav dünyası, sevdiklerimizle, kusurlarımızla, hastalıklarımızla deneniyoruz. Başkaları da bu durumun içinde olanlarla deneniyo...
5 sene önce üzerime kaynar su döküldü. 17 yaşıma yeni girmiştim. Bacaklarıma,elime,ayağıma sıçradı, 15 gün sargıda kaldım kıpırdayamadım yerimden kalkamadım sabahlara kadar ağladım acıdan,sargılarım açıldıktan sonra da bir süre ılık su bile değdiremedim. Aylar sonra bile hala sıcaktı dokunduğumda,aylarca soğumadı,hep sıcaktı.Şimdi sadece bileğimde küçük ve çok çok hafif bir izi var.Ama bacağımın bir yerinde iz kaldı,hemen hemen 5cm'lik bir yer.
Sevgilim günlerce pansumana götürdü beni,ben içerde sedyede acıdan ağlarken o dışarda ağladı,çıktığımda hep o vardı kapıda.Hiç unutmam,eve dönerken ben acıdan topallayarak yürürken o güldürdü beni.
Son gün hastaneye kontrole gittim,sargım açıldı doktor o 5cm'lik yerde izinin kalacağını söyledi.Sedyeden kalkamadım,dağıldım sanki.Odadan çıktım,onu görünce ağlamaya başladım,iz kalacakmış dedim,o halini asla unutamam.Hastanenin önüne çıktık ben ağlıyorum,neden oldu neden geçmeyecek neden neden neden. Sarıldı sildi gözyaşlarımı,bir daha hiç ağlamamamı sağlayan o cümleleri kurdu.O kış günü daha fazla ısınamazdım.
Ben o adamla 1 sene önce nişanlandım,5 ay sonra evleniyorum. Eğer izi kalan şey 'kusur' ise beni böyle seviyor,aynı şey ona olsa ben de öyle severim dememe gerek bile yok.
İnsan sevdiğinde kusur görmüyor,gözü onu çirkin görmüyor.
İnsanın kalbi "kusurlu" olmasın..
Canim cok güzel hikayen, ben acilarina uzulmedim seni boyle seven birini buldugun, boyle sevdigin birini buldugun icin aksine cok sevindim... benimde dilegim budur böyle bir insanla karsilasmak, benim guzelligimden, kasimdan gozumden ziyade icimi kalbimi seven birini bulabilmek, cok sanslisin sen inanki... allah bizede nasip eder insallah boylesini, masallah size...
(Yasadiklarina uzulmuyorum derken yasadiklarini kucumsemiyorum buarada, aynisini bende yasadim neler cektigimi bi ben bilirim felaket bir aci, çok şükür bendede iz kalmadi belki belli belirsiz yani.. ama geciyor iste..fiziksel aci hep gecer onemli olan kalbimizi acitmasinlar)