Kusmuk kokusu

kanatlarimyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
159
94
merhaba arkadaslar, deneyimli ev hanımlarına bir sorum olcaktı benim. Dün kedim ilk defa tüy yomagı kusmuş evde değildim eve girdiğimde leş gibi çok ağır ve ekşi bir koku kokuyordu sonra o kusugu şeyi buldum ondan geliyormuş. 3 kat poşete koydum evdeki çöplerle beraber kapının önüne koydum. Ama evdeki koku gitmedi bitürlü ne yaptıysam. Dünden beri tüm pencereler acık evi iyice temizledim kokularla ve çamaşır suyuyla sildim gitmedi. Dahada kötüsü çöpü kapının önüne koydum ya binada leş gibi kokmuş. Kendi katımıda iyice sildim yine deterjanlarla. Cıkk gitmiyor. Ne giderir bu konuyu ya napıcam başka bi tavsiyeniz varmı? Komşulardanda şikayet gelebilir heran.

merhaba arkadaslar, deneyimli ev hanımlarına bir sorum olcaktı benim. Dün kedim ilk defa tüy yomagı kusmuş evde değildim eve girdiğimde leş gibi çok ağır ve ekşi bir koku kokuyordu sonra o kusugu şeyi buldum ondan geliyormuş. 3 kat poşete koydum evdeki çöplerle beraber kapının önüne koydum. Ama evdeki koku gitmedi bitürlü ne yaptıysam. Dünden beri tüm pencereler acık evi iyice temizledim kokularla ve çamaşır suyuyla sildim gitmedi. Dahada kötüsü çöpü kapının önüne koydum ya binada leş gibi kokmuş. Kendi katımıda iyice sildim yine deterjanlarla. Cıkk gitmiyor. Ne giderir bu konuyu ya napıcam başka bi tavsiyeniz varmı? Komşulardanda şikayet gelebilir heran.
Kediniz erkek mi
Daha evvel kustu mu hiç
Kusma kokusu bu sekilde olmaz
Bizim de bir erkek kedimiz var arada üşütünce kusar ama kokmaz
Siiznki biryerlere işaret bırakmıs olabilir çiftlesmek için
O kokunun cok agır oldugunu duymustum
Tek basına mi evde dısarı cıkıyor mu?

Kedi kusmuğu hele de tüy yumağı çıkarması o kadar kötü kokmaz, hayvanın bir rahatsızlığı mı var acaba
12 kedili evimde hiç öyle bahsettiğiniz kadar inatçı bir koku almadım bazen paraziti olan hayvanlarda olur bu kötü koku, bir kontrol ettirmenizde fayda var

Sadece ev koksa kustuğu değil kendi kokuyor diyecektim de koridor da kokuyormuş

Sirke ile sil sonra da karbonatlı su ile

Kediniz erkek mi
Daha evvel kustu mu hiç
Kedim evet erkek. Daha 8 aylık. Kustugu şey kakaya benziyordu. Kumundan başka yere asla yapmaz şaşırdım. Bide acaip tüy kaplıydı o şey. İlk defa kustugu için anlamadım kusmukmu ne oldugunu. İnternete yazdım baktım aynı o şeyin fotosu çıktı. Tüy yumağı kusmuğuymuş. Çok ağır kokuyor ya acaip anlatamam size. :KK43: banada huy geldi sabahtan beri temizlik yapıyorum. Ama deterjan kokusu uçunca yine geliyor burnuma.

Kediniz erkek mi
Daha evvel kustu mu hiç
Bide tek başına bir evet evde hiç dışarı salmıyorum daha hic cıkmadı

Kedim evet erkek. Daha 8 aylık. Kustugu şey kakaya benziyordu. Kumundan başka yere asla yapmaz şaşırdım. Bide acaip tüy kaplıydı o şey. İlk defa kustugu için anlamadım kusmukmu ne oldugunu. İnternete yazdım baktım aynı o şeyin fotosu çıktı. Tüy yumağı kusmuğuymuş. Çok ağır kokuyor ya acaip anlatamam size. :KK43: banada huy geldi sabahtan beri temizlik yapıyorum. Ama deterjan kokusu uçunca yine geliyor burnuma.
Temizlenmek için tüylerini yalıyorlar ya
Bazı dönemler o tüyleri kusarlar
Ama kokmaz hiç
Sizinki kesin işaret birakmıs çişi ile
Onun cok keskın ve agır kokusu oldugunu soylerler veterinere de sorun aynı seyi diyecekir

Kedi kusmuğu hele de tüy yumağı çıkarması o kadar kötü kokmaz, hayvanın bir rahatsızlığı mı var acaba
12 kedili evimde hiç öyle bahsettiğiniz kadar inatçı bir koku almadım bazen paraziti olan hayvanlarda olur bu kötü koku, bir kontrol ettirmenizde fayda var
Allah allah ya gercekten mi. Aşılarıda tam aslında parazit falan hepsini önceden yaptırdım. İlk defa kustu böyle. Korktum bende şimdi. Veterineri arıyım

Temizlenmek için tüylerini yalıyorlar ya
Bazı dönemler o tüyleri kusarlar
Ama kokmaz hiç
Sizinki kesin işaret birakmıs çişi ile
Onun cok keskın ve agır kokusu oldugunu soylerler veterinere de sorun aynı seyi diyecekir
Aradım şimdi veterineri ilk defa kustuysa normal miğde asitinden dolayı ağır kokar öyle endişelenmeyin anormal bi durum değil dedi

Kedim ve kusmuğumuz yok çok şükür ama karbonatın her türlü kokuyu sihirli gibi silip attığını biliyorum Kokunun kaynağı olan yere bol bol karbonat dök üzerini kapatacak şekilde En az bir gün öyle dursun

Sadece ev koksa kustuğu değil kendi kokuyor diyecektim de koridor da kokuyormuş

Sirke ile sil sonra da karbonatlı su ile

Kedim ve kusmuğumuz yok çok şükür ama karbonatın her türlü kokuyu sihirli gibi silip attığını biliyorum Kokunun kaynağı olan yere bol bol karbonat dök üzerini kapatacak şekilde En az bir gün öyle dursun
Tamam cok teşekkür ederim bayanlar hemen cıkıp karbonat ve sirke alıyorum marketten:KK200:

Benim kedim uzun tüylüdür ve kendini çok sık yaladığı için sürekli tüy topağı kusar ancak 1 kez bile kusmuk kokusu almadım. Hele bahsettiğiniz gibi leş gibi bir koku olması ve tüm binayı sarması hiç ama hiç normal değil... Komşuların tepkisinden önce kedilerinizin ciddi bir rahatsızlığı olup olmadığını dert edinmelisiniz bence. Bir veterinere götürmelisiniz...

Muhtemelen çiftleşmek için işaretleme yapmıi kokan o siz silseniz de tekrar yapar. Kısa zamanda kısırlaştırın kapı ve pencerelere de dikkat edin kaçar

Benim kedim uzun tüylüdür ve kendini çok sık yaladığı için sürekli tüy topağı kusar ancak 1 kez bile kusmuk kokusu almadım. Hele bahsettiğiniz gibi leş gibi bir koku olması ve tüm binayı sarması hiç ama hiç normal değil... Komşuların tepkisinden önce kedilerinizin ciddi bir rahatsızlığı olup olmadığını dert edinmelisiniz bence. Bir veterinere götürmelisiniz...
Ya bu ilk kusuşu daha öncede kedi beslememiştim bu ilk başta ben normaldir dedim kusmuk kokar diye. Ama burdan bikaç arkadas daha uyardı kokmaması gerektiği normal olmadıgı konusunda.bende panik olddum sonra. Hemen veterinerimizi aradım. Bu ilk seferde miğde asidinden dolayıda kokar sıkıntı yok yakın zamanda bir daha kusarsa böyle kokulu yinebi muayneye getirirsin dedi. Yoksa kedimin sağlığını en cok ben düşünürüm yine merak etmeyin

X