• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kusmaya çare lütfen.......

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar bebeğim 1 buçuk yaşında ve sürekli kusuyor.....hasta olduğu dönemlerde dahada artıyor.....hiç birşey yemiyor ve yeseda hepsini çıkarıyor.....ve bu hergün böyle devam ediyor.....doğduğundan beri kusmadığı birgün bile yok.....doktora götürdük birrahatsızlığıda yok....aynı durumu yaşayıp çözüm bulan varmı.....herhangi bir şurup...vb......lütfen yardım edin..........

ama bunun bir nedeni olmalı..gerekli tüm tahliller yapıldı mı? reflü falan olabilir mi? bence iyi bir doktora tekrar gösterin..niye öyle olsun ki:44:

Benim kızımda 16,5 aylık ve 1-2 aydır oda kusmaya başladı.. Hemde çıkardığı çok ekşi kokuyor:(( birde biz hala tam pütürlü yiyemiyoruz bazen ondan da kusabiliyor.. bazen hiç anlamıyorum ama neden kustuğunu.. 2 gün kusmuyo diye seviniyorum 3.gün 1-2 öğün birden kusuyor

geçmiş olsun öncelikle
ama dogdugundan beri kusuyorsa vardır bir nedeni
ya reflü yada inek sütü alerjisi,besin alerjisi olabilir.
bizde her ikiside vardıı ve çok kusardıı
tabi ilaç kullandık ve geçti 6 ayda şükür.
sizede çok geçmişş olsunn.
araştırınn iyice derim.
istanbuldamısınız?

cnm benim oğlumda sürekli kusardı.hiçbir şey bulamadılar.1 yasında bağırsaklarından ameliyat olunca geçti.bağırsakları tersmiş ve fazladan bir bant varmış kimse anlamadı.iyice arastır derim.kaç doktor baktı anlamadı.kullanmadığımız ilaç kalmadı.dikkat et ..

Back