• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kusma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

^^gxoxzbebexgxi^^

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
156
1
96
37
İstanbul
slm bayanlar... bende siz tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum kızım 2.5 aylık suanda. 2 gündür her beslenmeden sonra kusuyor. normaldede kusuyordu ama bu sefer farklı... emdiği sütü geri kusuyor. sonra tekrar acıkıyor. emziriyorum yine kusuyo... ne yapacağımı şaşırdım yaaa. acaba bi sorun mu var bilmiyorum endişeleniyorum. yarında olursa doktora götürmeyi düşünüyorum sizdede böyle oluyormuydu?

canım bizim kızda sürekli kusuyordu.1 aydan sonra çıktı. bazen tazyikli kusuyor bazende yediği gibi kusuyordu.doktora götürdüm normal fazlasını kusuyor dedi her bebek kusar dedi önemsemedi. başka doktora götürdüm kan ve idrar tahlili yaptı. ve idrarında bakteri çıktı.kusması enfesksiyondan kaynaklanıyomuş.antibiyotik kullandık kusması geçti. 3 aya kadar anlayamadı doktorlar. yani kızım 2 ay çekti bu kusma hastalığını.yani doktora kesin kan ve idrar tahlili yaptır bebişin vitaminsiz kalmasın.tahlillerde her hastalık çıkıyor.muhakkak tahlil yaptır.

slm bayanlar... bende siz tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum kızım 2.5 aylık suanda. 2 gündür her beslenmeden sonra kusuyor. normaldede kusuyordu ama bu sefer farklı... emdiği sütü geri kusuyor. sonra tekrar acıkıyor. emziriyorum yine kusuyo... ne yapacağımı şaşırdım yaaa. acaba bi sorun mu var bilmiyorum endişeleniyorum. yarında olursa doktora götürmeyi düşünüyorum sizdede böyle oluyormuydu?

slm canım alah analı babalı buyutsun
benim kızımda cok kusuyordu bende doktora götürdüm bize suya karıştırılan bi ilaç verdi suyu içmediginden pek gitmezdi midesini ama işe yaradı bide bebekler daha dik emzirmek gerekirmiş diye duydum işe yarar mı bilemem doktora danış cok kusuyor diye he bide idrar testi yapılmıştı kızıma temiz cıktı aşırı kusunca doktor yaplsın demişti

slm cnm benimde kızım doğduğu günden beri kusuyordu son bir haftadır azaldı aynı seninde bahsettiğin gibi yer yemez çıkardığı da oluyordu kaç kez doktora gittik kilo alımı normal deyip önemsemedi doktorum.3.aya girdik ve kendiliğinden geçti şimdide tükürükleri akmaya başladı:)geçer yani üzülme.

Back