Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanmadan acaba bitkisel yöntemler, kokular deneyen oldu mu?
Direkt gidin batin grafisi ceksinlerStresten galiba. Öğürüyor gibi oluyorum ama kusmuyorum. Yemek yemek istemiyorum. Ne yapmalı?
Tabi kusmanin sadece 2 sebebi vardir .Ben de senin gibiydim, aslında bazen hala öyleyim. Bir ara hep evdeydim, asosyal olmuştum, dışarı çıkıp insanlarla iletişim kuracağım diye strese girdim bir gün. Dershaneye gidecektim tek başıma yolda durup durup hep öğürdüm. Kussam rahatlayacaktım çünkü midem bunu yaparsa vücudum rahatlayacakmış gibiydi ama stresden yemek yiyemediğim için haliyle midem boştu ve öğürünce ağzımdan sadece midemdeki su geliyordu (Özür dilerim biraz açık oldu ama anlaman için detaylı yazmak durumundayım) Sonra doktora gittim reflü dendi, sabahları aç karnına erkenden ilaç içmeye başladım, yıllarca öğürmekten yapamadığım hatta kendimi 7/24 aç hissettiğim, stresten üniversite sınavına bile giderken ağzıma tek lokma atmadığım zamanlarıma lanet ettim. O ilaç bana iyi gelmişti, kesinlikle doktora gitmeni tavsiye ederim, eğer reflü değilse sebep strestir onun için de ayrı bir doktora gitmen gerekir tabii.
Tabi kusmanin sadece 2 sebebi vardir .
Gastroenterologlar o yuzden 14 yil okuyorlar.
midende hastalık olabilir dahiliyeye bir görün istersenStresten galiba. Öğürüyor gibi oluyorum ama kusmuyorum. Yemek yemek istemiyorum. Ne yapmalı?
Tabi kusmanin sadece 2 sebebi vardir .
Gastroenterologlar o yuzden 14 yil okuyorlar.