• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Küsen kaşlar

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Nazeninne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
82
26
88
Kızlar kaşlarımla oynaya oynaya rezil ettim. Çıkmasını bekleyip düzelteyim dedim ama çıkmıyor bir kısmı. Dikiş gibi büyük boşluk var çıkmıyor. Ne yapmalıyım. Nolur yardım kızlar..

Dün İbrahim saraçoğlunu izliyordum
Küsen gelmeyen kaşlar için sarımsak sürün ya da badem yağı diyordu
Sarımsağı arkadaşım denedi ve cidden çıktı kaşları

Kızlar kaşlarımla oynaya oynaya rezil ettim. Çıkmasını bekleyip düzelteyim dedim ama çıkmıyor bir kısmı. Dikiş gibi büyük boşluk var çıkmıyor. Ne yapmalıyım. Nolur yardım kızlar..
Can'ım benimde oyle oldu çok üzülmüştüm bende badem yağı sarımsak yağı surdum hem şukur düzeldi benimki araları oyuk oyuk olmuştu bu yağlarla şukur çabuk toparlandı sizde oyle yapın inşallah en yakın Zaman'da duzelir

Esmerseniz bir sarımsağı soyun zeytinyağı içinde ezin Kaş'larınıza kulak çubuğu ile sürün çıkartır

Sarımsak evet ama her sarımsağın asit değeri aynı değildir.
Çok asitli sarımsak daha beter eder kaşları.

Küsen kaşlarla barışmak için en uygun mevsimdeyiz.Yaz gelince kaşlar fora:) Hiç ama hiç bir tanesini almayın ve kesmeyin,bırakın dinlensinler.Yandan taşanlara bile dokunmayın.
Badem yağı iyi gelir çünkü kaş dökülmesi dermatitten de olabilir.Pullanma varsa dermatit yüzünden olabilir.

Küsen kaşlarla barışmak için en uygun mevsimdeyiz.Yaz gelince kaşlar fora:) Hiç ama hiç bir tanesini almayın ve kesmeyin,bırakın dinlensinler.Yandan taşanlara bile dokunmayın.
Badem yağı iyi gelir çünkü kaş dökülmesi dermatitten de olabilir.Pullanma varsa dermatit yüzünden olabilir.

Öyle 15 gün filan değil,yaz boyu dinlensinler:)

Bende. eeose kaş kirpik serumunu tavsiye ederim memnun kalırsınız

vazelin sür canım

images

Bu yağı aktardan alabilirsiniz

Neden ki?
Yazın neden artar ki kaş?
Kansızlıktın ben de müzdaribim de o yüzden soruyorum bi de sadece dokunmamaya çıkar mı ki benimki de tamamen küstü boşluklar var hep :(

Neden ki?
Yazın neden artar ki kaş?
Kansızlıktın ben de müzdaribim de o yüzden soruyorum bi de sadece dokunmamaya çıkar mı ki benimki de tamamen küstü boşluklar var hep :KK43:

Ben sabrettim hiç ellemedim,tek bir kıl bile cımbızlamadım ve faydasını gördüm.
Yaz dememin sebebi yanıyoruz,güneş gözlüğüyle kamufle ediyoruz,makyaj yapmıyoruz ya daha az dikkat çekiyor.
Yazın salmak daha kolay:)

Bence herkeste farklı şeyler işe yarıyor. Sarımsak çok popüler evet etkili de ama nasıl desem bir iki hafta sonra bile terleyince sarımsak kokusu geliyordu az da olsa burnuma.
Hint yağı falan denedim cık yaramadı.
Zeytinyağı bana en iyi gelen yağ.
Vazelin de biraz etkili sanki ama pek emin değilim. Çok devam edemedim vazelin sivilce yapar diye korktum.
Masaj da iyi geliyor kan dolaşımını artırıyor.

Canim meraba dermatit nedir tam olarak anlamadim benim kaslar kepekleniyo gibi kasiyinca beyaz beuaz oluyo seyrek zaten kaslar m

Back