- 27 Mart 2024
- 30
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Matricaria1
-
Evet. Nasıl dayanıyor ben anlamıyorum. Travmalarımıza takılı kalıp herkese hayatı zehir etmiyoruz ama.. bakalım gelecek miOrası ayrı muamma, aynı ev içinde küs kalabilmek büyük başarı gerçektenher insanın geçmişte yaşadığı büyük ya da küçük travmaları olabilir ama bu yüzden her yaptığı hoş görülmez. Eninde sonunda gelip konuşacak sürekli küs kalamaz.
Nasıl yani? Niyeti ne olabilir ki?Eşinizin düşündüğünüz kadar iyi niyetli olmadığını anladığınız an bir şeyler değişir belki.
Daha dazla detay verir misiniz? Eşinizin annesiyle ilgili tam olarak problem ne?Herkese merhaba, bir gün problemim için bu siteye kaydolacağım aklıma gelmezdi. 8 aylık evliyim. 4 aylık hamileyim ve eşim annesi yüzünden benimle küstü. Evelediğimizden beri 5 6 defa böyle şeyler yaşadık. Ama bu defa ben hamileyken olması çok zoruma gitti. 5 gündür gözyaşım durmadı. Ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum. Eşimle çok iyi anlaşırız birbirimizi çok seviyoruz ama annesi söz konusu olunca içinden başka biri çıkıyor sanki. Adım atmak istemiyorum. Ayrılık konusunu dile getirmek de beni çok geriyor çünkü hemen pes etmiş gibi olacağım. Ama bu böyle gitmez diye düşünüyorum. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım
Biraz aşağıda verdim detayları aslındaDaha dazla detay verir misiniz? Eşinizin annesiyle ilgili tam olarak problem ne?
Kusura bakmasin esinin annesi de yerini bilecek o kim ki senin bebeginin yerine karar veriyor ki? Bu arada esiniz taaamm bir anakuzusu anasinin emziginden ayrilamamis hala kac yasinda oldu utanmiyor herif ya..Annesi ilk zamanlar sürekli komşum gelinin hamile değil mi diyor kardeşim gelinin hamile değil mi diyor diye baskı yapıyordu. Hamile kaldım bu defa erkek olsun diye tutturdu. Arada sırada bebeğe ben bakacağım siz ikinciyi yapın dediği bile oldu. Hiç saygımı bozmadım ses çıkarmadım. 5 gün önce yemeğe çağırmıştı. Sünnet düğününü şöyle yaparız adını böyle kurarız diye planlar yapıyordu. Doğumdan da bahsetti ben de doğuma anneleri götürmeyeceğiz siz bebek doğduktan sonra gelirsiniz dedim. Bebeği kimin kucağına verecekler dedi. (Sanki bebeğin babası) Neyse. Eve geldik eşime annene doğum fikrimi nasıl söyledim ama diye takıldım şakayla. İnşallah annem alınmaz dedi. Kendi bilir nasılsa bebeğin her şeyine o karar veriyor bari buna ben karar vereyim dedim. Bu gidişle bizi bırak annemi babamı da hiçbir şeye dahil etmeyecek dedim. Sonra eşimin suratı düştü. Cumartesi de tavırlıydı. Ben de kestim iletişimi o tavır alınca. Çok ağladım odamda tek başıma. Gelip bakmadı bile. Yatak odasından kovdum gitmedi geldi uyudu. Ama hiç adım atmıyor
Sizin kendinize saygınız yok mu? Onun bunun lafıyla hamile mi kalır insan ya?? Daha 4 aylık evliyken hamile kalmak neyin nesi? Evlendiğiniz adamları önce bir tanıyın, ondan sonra hamile kalın. Ne cahilce haraketler bunlarAnnesi ilk zamanlar sürekli komşum gelinin hamile değil mi diyor kardeşim gelinin hamile değil mi diyor diye baskı yapıyordu. Hamile kaldım bu defa erkek olsun diye tutturdu. Arada sırada bebeğe ben bakacağım siz ikinciyi yapın dediği bile oldu. Hiç saygımı bozmadım ses çıkarmadım. 5 gün önce yemeğe çağırmıştı. Sünnet düğününü şöyle yaparız adını böyle kurarız diye planlar yapıyordu. Doğumdan da bahsetti ben de doğuma anneleri götürmeyeceğiz siz bebek doğduktan sonra gelirsiniz dedim. Bebeği kimin kucağına verecekler dedi. (Sanki bebeğin babası) Neyse. Eve geldik eşime annene doğum fikrimi nasıl söyledim ama diye takıldım şakayla. İnşallah annem alınmaz dedi. Kendi bilir nasılsa bebeğin her şeyine o karar veriyor bari buna ben karar vereyim dedim. Bu gidişle bizi bırak annemi babamı da hiçbir şeye dahil etmeyecek dedim. Sonra eşimin suratı düştü. Cumartesi de tavırlıydı. Ben de kestim iletişimi o tavır alınca. Çok ağladım odamda tek başıma. Gelip bakmadı bile. Yatak odasından kovdum gitmedi geldi uyudu. Ama hiç adım atmıyor
Haddini bilmiyor, kimse de bildirmiyor. Ana kuzusu evet maalesefKusura bakmasin esinin annesi de yerini bilecek o kim ki senin bebeginin yerine karar veriyor ki? Bu arada esiniz taaamm bir anakuzusu anasinin emziginden ayrilamamis hala kac yasinda oldu utanmiyor herif ya..
Söylediklerinizi hakli buldum
Ben onun bunun lafıyla hamile kaldım demedim. Kendim istedim. Cahillik dediğiniz şey tamamen sizin fikriniz. Sorun burada niye hamile kalmış olmam mı? Densiz yorumlarınızı kendinize saklayınSizin kendinize saygınız yok mu? Onun bunun lafıyla hamile mi kalır insan ya?? Daha 4 aylık evliyken hamile kalmak neyin nesi? Evlendiğiniz adamları önce bir tanıyın, ondan sonra hamile kalın. Ne cahilce haraketler bunlar
Ne diyeyim. Gelmiş burda dert yakınıyorsunuz kocanızdan. Ben de madem böyle bir kocanız vardı niye hemen hamile kaldınız dedim. Peşinizden atlı mı kovalıyordu yoksa? Dıgıdık dıgıdık dıgıdık..!Ben onun bunun lafıyla hamile kaldım demedim. Kendim istedim. Cahillik dediğiniz şey tamamen sizin fikriniz. Sorun burada niye hamile kalmış olmam mı? Densiz yorumlarınızı kendinize saklayın
Evet atlı kovaladı hemen yaptığım çocuğu.Ne diyeyim. Gelmiş burda dert yakınıyorsunuz kocanızdan. Ben de madem böyle bir kocanız vardı niye hemen hamile kaldınız dedim. Peşinizden atlı mı kovalıyordu yoksa? Dıgıdık dıgıdık dıgıdık..!
O zaman size sevgili kocanız ve sevgili kayın validenizle iyi günler dilerim.Evet atlı kovaladı hemen yaptığım çocuğu.
Annesine ne laf etmişsiniz ki ? Bebeğin adına bile o karar veriyor. Buna karşi çıktınız diye kendinizi haddinizi aşmış olarak mı görüyorsunuz? İlginç.İlk girişi çok uzun tutmak istemedim. Daha sonra açıklarım diye düşündüm.
Evet bunu ben de eşime söylemiştim.
Herkes konuştuğu için değil kendim istedim çocuğum olmasını. Eşimle gerçekten hiçbir problemimiz yok. Annesine de çok laf söylersem böyle tepkiler veriyor
Ortada sorun var ama kavga yok ki. Boşa küslük girmiş araya. Hayır madem küseceksiniz adam gibi kavga edinAnnesi ilk zamanlar sürekli komşum gelinin hamile değil mi diyor kardeşim gelinin hamile değil mi diyor diye baskı yapıyordu. Hamile kaldım bu defa erkek olsun diye tutturdu. Arada sırada bebeğe ben bakacağım siz ikinciyi yapın dediği bile oldu. Hiç saygımı bozmadım ses çıkarmadım. 5 gün önce yemeğe çağırmıştı. Sünnet düğününü şöyle yaparız adını böyle kurarız diye planlar yapıyordu. Doğumdan da bahsetti ben de doğuma anneleri götürmeyeceğiz siz bebek doğduktan sonra gelirsiniz dedim. Bebeği kimin kucağına verecekler dedi. (Sanki bebeğin babası) Neyse. Eve geldik eşime annene doğum fikrimi nasıl söyledim ama diye takıldım şakayla. İnşallah annem alınmaz dedi. Kendi bilir nasılsa bebeğin her şeyine o karar veriyor bari buna ben karar vereyim dedim. Bu gidişle bizi bırak annemi babamı da hiçbir şeye dahil etmeyecek dedim. Sonra eşimin suratı düştü. Cumartesi de tavırlıydı. Ben de kestim iletişimi o tavır alınca. Çok ağladım odamda tek başıma. Gelip bakmadı bile. Yatak odasından kovdum gitmedi geldi uyudu. Ama hiç adım atmıyor
Siz kesinlikle adım atmayın hep küser ve adımı sizden bekler o yüzden asla o atana kadar bekleyinHerkese merhaba, bir gün problemim için bu siteye kaydolacağım aklıma gelmezdi. 8 aylık evliyim. 4 aylık hamileyim ve eşim annesi yüzünden benimle küstü. Evelediğimizden beri 5 6 defa böyle şeyler yaşadık. Ama bu defa ben hamileyken olması çok zoruma gitti. 5 gündür gözyaşım durmadı. Ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum. Eşimle çok iyi anlaşırız birbirimizi çok seviyoruz ama annesi söz konusu olunca içinden başka biri çıkıyor sanki. Adım atmak istemiyorum. Ayrılık konusunu dile getirmek de beni çok geriyor çünkü hemen pes etmiş gibi olacağım. Ama bu böyle gitmez diye düşünüyorum. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım
Yazmış arkadaşlar. Anne kuzusu. Sizi kırar anasını kıramaz.Nasıl yani? Niyeti ne olabilir ki?
Kocaya laf yok kayınvalideye söveceğiz anlayamadın mıDaha ne kadar probleminiz olabilir eşinizle de problemim yok diyorsunuz. Eşiniz olgunlaşmamış sizde öylesiniz neyine o kadar ağladınız surat asarsa asar takılmayın bu kadar.
Demek 8 aylık evlilik hayatınızda bir gün buraya içinizi dökeceğiniz aklınıza gelmezdiHerkese merhaba, bir gün problemim için bu siteye kaydolacağım aklıma gelmezdi. 8 aylık evliyim. 4 aylık hamileyim ve eşim annesi yüzünden benimle küstü. Evelediğimizden beri 5 6 defa böyle şeyler yaşadık. Ama bu defa ben hamileyken olması çok zoruma gitti. 5 gündür gözyaşım durmadı. Ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum. Eşimle çok iyi anlaşırız birbirimizi çok seviyoruz ama annesi söz konusu olunca içinden başka biri çıkıyor sanki. Adım atmak istemiyorum. Ayrılık konusunu dile getirmek de beni çok geriyor çünkü hemen pes etmiş gibi olacağım. Ama bu böyle gitmez diye düşünüyorum. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım
Ya evet öyleymiş biz anlamadıkKocaya laf yok kayınvalideye söveceğiz anlayamadın mıeşiyle sorunu yok kadının taaamm mii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?