Eyvahhhhh ben nerelere gidemmmm![]()

Gelsin kurabiye ikram edelim sen de yemişsin bir tanede o yesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eyvahhhhh ben nerelere gidemmmm![]()
Yalan tabii söyleme ,yalan söylememek için hıc bir sey söylemeNapim artık mideye giden gitti yalan mi söyleyeyim![]()
![]()
Corc ile tanıştırayım seniAbla bu emojide neydi ya![]()
evde tek başıma kahkaha atıyorum ya
![]()
kaptanımı hiç söyler miyim ben![]()
Valla oylamada görcez bakalım kiminki daha güzel olmuş sen gezdirmeye bile çıkarmışsın yani benim saç kavurma gibi olmuşBu kadar güzel yapmasaydın o zaman![]()
Gezdirmeyle olmuyorValla oylamada görcez bakalım kiminki daha güzel olmuş sen gezdirmeye bile çıkarmışsın yani benim saç kavurma gibi olmuş![]()
![]()
Potumu kırmış bulunmaktayım...vurun vurun beni öldürünAbla bu emojide neydi ya![]()
evde tek başıma kahkaha atıyorum ya
![]()
kaptanımı hiç söyler miyim ben![]()
Allah iyiliğini versinValla oylamada görcez bakalım kiminki daha güzel olmuş sen gezdirmeye bile çıkarmışsın yani benim saç kavurma gibi olmuş![]()
![]()
Seninkiler kadar olmasa da ahahahCanımsın
Ellerine sağlık bitanem,çok güzel olmuşlar.başarılar diliyorum ❤
Vurma kafanı öyle,iz kalcakPotumu kırmış bulunmaktayım...vurun vurun beni öldürün![]()
Akşam eşim de öyle dedi diyo koy gelir elbet bi kuş dur bak yarın deneyeyim yakalarsam efso olurBalkona koysaydin kuşun biri sahiplenirdi minikleri![]()
Bülbül de sayılmam ama şu dilimi bir tutamıyorum elacim ya. Nolcek benim bu halim....Vurma kafanı öyle,iz kalcak![]()
İnanamıyorummmm abla bunu bana yapmamalıydınnnn kendi kafama sıktım resmen
Evet olmamış elalisinde olmayacak demek oluyo buGezdirmeyle olmuyor![]()
Abla bana nasıl kıydııınnnnPotumu kırmış bulunmaktayım...vurun vurun beni öldürün![]()
Sen git ben arkandan gelicemGelin arkadaşlarım,gidelim bu konudan![]()