- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Yaaaaa keşke gelsenSonra seninkileri ölçmeye geleceğim çayı demle bekle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa keşke gelsenSonra seninkileri ölçmeye geleceğim çayı demle bekle![]()
Teşekkür ederim kuzummm gerçekten çok güzel oldular diyet topiğim duymasın yemiş bile olabilirimZalımın kızı bu ne böyle şahane olmuş şahaneyarışmada başarılar kuzum tekrar eline koluna sağlık
Ay zor muDaha simetriğini bulursan beni çağırne kadar zordu biliyo musun içli köfte daha kolaydı
![]()
![]()
Bir fincan kahveye batırdın mi,bitti gittiHamurdan yuva olmaz,çabuk dağılır![]()
Yumurta zaten ama yumurta görünümlü bademBadem şekerlerini yumurta zannettim.
Zebracim ellerine sağlık çok orijinal bir kurabiye ilk kez görüyorum.
Şansın bol olsun başarılar dilerim canım.
Sağol hemsehriciğimmm ben bi tane kıyıp yedim iyikide yemişim dicem ama kaptanım ensemden yakalayacak diye çok korkuyorumEllerine sağlık hemşehriciğimInsan yemeye kıyamaz bunları:))Yarışmada bol şanslar
![]()
Sen benim kurabiyeyi çökertmek için bayağı uğraşıyorsun anlaşılanHamurdan yuva olmaz,çabuk dağılır![]()
Böyle şeyleri uluorta itiraf etmeSağol hemsehriciğimmm ben bi tane kıyıp yedim iyikide yemişim dicem ama kaptanım ensemden yakalayacak diye çok korkuyorum![]()
![]()
Yani ilk başta zorlandım ama çözünce bayağı kolay oldu ilk defa denediğim için ama bence senin ona ihtiyacın yok her türlü becerirsin senAy zor mu
Kermes için denerim demiştim
Sıkma aşaması mı zorluyor?
Benden bilme bak... Zipzip her an her yerden çıkabilirSağol hemsehriciğimmm ben bi tane kıyıp yedim iyikide yemişim dicem ama kaptanım ensemden yakalayacak diye çok korkuyorum![]()
![]()
Kimmiş kaptanın davet edelimSağol hemsehriciğimmm ben bi tane kıyıp yedim iyikide yemişim dicem ama kaptanım ensemden yakalayacak diye çok korkuyorum![]()
![]()
Napim artık mideye giden gitti yalan mi söyleyeyimBöyle şeyleri uluorta itiraf etmeİnkar edecek şansın kalmayacak
![]()
Bu kadar güzel yapmasaydın o zamanSen benim kurabiyeyi çökertmek için bayağı uğraşıyorsun anlaşılan![]()
Sensörlü Zıpzıp,anında enseliyor hepiniziBenden bilme bak... Zipzip her an her yerden çıkabilir![]()
Eyvahhhhh ben nerelere gidemmmmBenden bilme bak... Zipzip her an her yerden çıkabilir![]()
CanımsınYani ilk başta zorlandım ama çözünce bayağı kolay oldu ilk defa denediğim için ama bence senin ona ihtiyacın yok her türlü becerirsin sen![]()
Abla bu emojide neydi yaKimmiş kaptanın davet edelim![]()
Balkona koysaydin kuşun biri sahiplenirdi minikleriVallahi aklımdan geçti ama kuş bulamadım![]()
![]()