• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kuruyemiş nekadar,nerden,kaça aldınız kızlar?

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
ya kızlar kişiye göre nekadar kuruyemiş alacağınızı nasıl belirlediniz?eminönündemi iyi ve ucuza bulabilirm?nası oluyo fiyatlar falan?

bızde emınonune bakcaz orası ucuz sanırım benım kınama daha cok var arastırcaz yanı gıt bak derim arastır fıyatlarını derım ben

arkadaşım ümraniyede kilosu 5 lirayada var 10 lirayada var santralde caminin ordaki kuruyemiş yerleri var özel bir iki dükkan bak istersen

5 lirayamıı:)ozamn 10 kilo alırm rahat rahat:) ama dediğinz gibi öle şam fıstığı falan koy dersen bencede biraz zor okadr ucuz olması...tabiki kalitesiz,bayat istemem,iyisinden ama uygunundan istyorum:))ya en çokta kaç kişiye kaç kilo alıyosunz onu nasıl ayarlıyosunz onu merak ediyorum kuşlar yaaa

şimdi tv de izledim esincim ramazan için eminönüne gitmişler karışık kuruyemiş 1 kilo 12 tl :ecrin_bebek:

nisan ayında biz eminönünden aldık.ucuzada var evet ama yenecek kalitede değil.mısır çarşının içinde malatya pazarı var biz oradan aldık pazarlık yaptık karışık olanından(badem çam fıstık,tuzlu fıstık,fındık,ceviz vs çeşit boldu.kilosu 13 tl .davetliler çok beğendi.biz 300 kişilik aldık yani 100 kilo dolu dolu yetti kız evinede verdik içersinden birde güzel renkli keseler aldık kumaştan onuda kürkçü hanından aldık bir kutuda 100 tane kese vardı 3 paket aldık oda 30 tl.kına tepsisi sepeti onlarada 25 tl verdik çok güzeldi.
5 veya 10 tl lik kuruyemişlere güvenme dükkan önünde iyisini gösterirler ama verdikleri ile alakasız oluyor bir arkadaşımız ve akrabaları ucuz diye aldı ama hem çeşit az çıktı hemde bayattı
bu özel günler bir kere oluyor canım kolay gelsin

Son düzenleme:
kuzenime aldık canım fiyatı bilmiyorum ama eminönü esnafı bu işi biliyor kişi sayısını söyle veriyor hemen biz 5 kilo almıştık yetti hatta arttı bile sonra onları keseye flan doldurduk

rami kuru gıda halindende alabilirsiniz...fiyat olarak eminönündende daha uygun olduğunu duymuştum... çünkü insanların düğün alışverişi diyince aklına ilk eminönü geldiğinden fırsatçılık yapılıyormuş fiyat konusunda... biz abimin düğününde ramiden almış çokta memnun kalmıştık.. birde karışık çerez değilde.. hepsinden ayrı ayrı alıp biz karıştırmış paketlemiştik..

Son düzenleme:
canım ben 3 yıl once 8 tlden almıstım cok çesıt oldugu için suandada 12 tl 5 tlyede var ama cogu bayat satıyır o yuzden bence git arastır yıne biz 10 kılo almıstık anca yetmıstı

Merhaba kızlar =)

Eğer antep fıstığı, ceviz fındık ve badem alacaksanız kesinlikle http://www.yemisim.com 'dan alın derim ben. Annem ile özellike toz antep fıstığını alıyoruz, her tatlının üzerine harika duruyor =)

Sloganı da çok şeker: Yemişim, bu tadı çok sevmişim =))

Ben bu hafta baktım tatbak markette kilosu 8 liraya karışık kuruyemiş. İçinde antep fıstığı ve bademde var oldukça zengin bir karışım fiyatıda hesaplı geldi bana paket olarak alıcaksanız bir paketleri 5 kilo isterseniz açıkta alabilirsiniz en azından bayat değil neresi olduğunu biliyorsunuz ve sürekli satışı olduğu için az miktar alıp yetmezse takviyede yapabilirsiniz çok alıp evde kalacağına

ben de daha dün eminönünde çerezcilere sordum dün.kişi başı bir çay bardağı kadar verirsiniz yeter diye söyledi.5 farklı çerezin olduğu karışımın kilosu 20tl dedi.80 kişi için 8 kilo al yeter dedi.ben 10 kilo almayı düşünüyorum.fiyat sordukça yine yazarım kızlar :8:

Ben bu hafta baktım tatbak markette kilosu 8 liraya karışık kuruyemiş. İçinde antep fıstığı ve bademde var oldukça zengin bir karışım fiyatıda hesaplı geldi bana paket olarak alıcaksanız bir paketleri 5 kilo isterseniz açıkta alabilirsiniz en azından bayat değil neresi olduğunu biliyorsunuz ve sürekli satışı olduğu için az miktar alıp yetmezse takviyede yapabilirsiniz çok alıp evde kalacağına

Cesit olarak neler var

Back