• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurutma makinesinin gürültüsü

Kurutma süresi çok uzun mu peki elektirik faturası yüksek gelcek diye cimrilik yapıp kullanmıyorum da ben 🙄 bi iki sefer süreyi düşürüp açtım nemli bıraktı o sürede de sesi yok gibiydi yıkatmadaki gibi işte ama bizimkide banyoda ses yapıyosada göze batmıyo

Benim çamaşır odam alt katta olduğu için sesi gelmiyor ama oturduğum odada olsaydı rahatsız ederdi kesin. Çamaşır mak. üstüne kurduramıyormusunız bahsettiğiniz dolap makinanızın üstünde mi?

Evet bu normal, maalesef çok gürültülü çalışıyor. Ben akşam geç saatlerde ve sabah erken saatlerde çalıştırmıyorum bu yüzden, valla komşular sikayet etse haklılar, onlara kadar gidiyordur sesi eminim.

Kurutma makinasını mutfağa kurdurdum.
Gerçi kurulacak bı şeyi yok koyuyorsun müsait olan yere fişi tak😁 çalışsın.

Yatak odasına yakın yada oturma odasına kurulacak bı cihaz değil.
Evet ses oluyor.

Evimde kapılar ses yalıtımını iyi yapıyor. Gece yatarken çalıştırıyorum kapıyı da kapatıyorum. Ses rahatsız etmiyor ama çalışırken yanında sahi durmak istemiyorum. Çalıştırdığım gibi kaçıyorum yanından.

Bende ilk kez bu sene kurutma makinesi aldım yazlık evim için. Terasta olduğu için sesi çok rahatsız etmedi ama çok uzun süre kurutuyor. Bu normal mi merak ettim. 3 aatte dolap kuruluğunda oluyor. Çok uzun gibi geldi bana
Sensörü yokmu acaba 🤔
Benim kurutma makinemde dolap kuruluğuna 3:30 saat diyor ama çoğu zaman 1:30 2 saatte bitiyor 3:30 saat çalışmıyor kurutunca duruyor

Bizimkini bugun kurdular sesten cok korkuyorduk ancak rahatsiz etmedi o kadar. Camasir makinasindan bi tik fazla. Benim kordidorda camasir kurutma yerim var ayrica odaya yerlestirdiler banyoda degil ama evin tamamina ses vermiyor. Ilerde kotulesir mi bilmiyorum:( bugun cok mutluydum sesiyle

Kurutma makinasını mutfağa kurdurdum.
Gerçi kurulacak bı şeyi yok koyuyorsun müsait olan yere fişi tak😁 çalışsın.

Yatak odasına yakın yada oturma odasına kurulacak bı cihaz değil.
Evet ses oluyor.

Evimde kapılar ses yalıtımını iyi yapıyor. Gece yatarken çalıştırıyorum kapıyı da kapatıyorum. Ses rahatsız etmiyor ama çalışırken yanında sahi durmak istemiyorum. Çalıştırdığım gibi kaçıyorum yanından.
Ben de oyle resmen kaçıyorum yanindan😅 mutfakta da yemek buharı su bu hic düşünmedim orayı. Cocuklarin odasi yatak odasi derken salonda oturuyorum zaten. Ayak altinda biseyler olsun istemedim. 3. Cocuk da geliyor iki bebekle emeklerken yururken o makineden hayır gelmez bir süre sonra.1 yaşındaki yaramaz bile kapagini açabiliyor şimdiden. Iyi ki çocuk kilidi diye bir sey var.

Son düzenleme:
Benim çamaşır odam alt katta olduğu için sesi gelmiyor ama oturduğum odada olsaydı rahatsız ederdi kesin. Çamaşır mak. üstüne kurduramıyormusunız bahsettiğiniz dolap makinanızın üstünde mi?
Evet ne yazık ki çamaşır makinesi banyoda ve dolabın içinde.

Benimki kurutmalı çamaşır makinesi. Yıkarken değil ama kuruturken baya gürültülü çalışıyor.

Bende ilk kez bu sene kurutma makinesi aldım yazlık evim için. Terasta olduğu için sesi çok rahatsız etmedi ama çok uzun süre kurutuyor. Bu normal mi merak ettim. 3 aatte dolap kuruluğunda oluyor. Çok uzun gibi geldi bana
Uzun gibi aslında. Ama icindeki camasira gore değişiyor. Cok değilse ya da yuksek devirde sıktıysa yıkarken cok ıslak olmuyor haliyle daha erken kurutuyor. Ağırlığa göre değişiyor.

Kurutma süresi çok uzun mu peki elektirik faturası yüksek gelcek diye cimrilik yapıp kullanmıyorum da ben 🙄 bi iki sefer süreyi düşürüp açtım nemli bıraktı o sürede de sesi yok gibiydi yıkatmadaki gibi işte ama bizimkide banyoda ses yapıyosada göze batmıyo
Elektrik anlamında cok fark etmedi. Su an esim esnek calisiyor ben okullar tatil evdeyim okula giden oğlum da evde ama ufaklık icin cok kullanıyorum. 10 15 lira kadar farketti haftada 4 ya da 5 kez kullaniyorum diyebilirim.

Ben de oyle resmen kaçıyorum yanindan😅 mutfakta da yemek buharı su bu hic düşünmedim orayı. Cocuklarin odasi yatak odasi derken salonda oturuyorum zaten. Ayak altinda biseyler olsun istemedim. 3. Cocuk da geliyor iki bebekle emeklerken yururken o makineden hayır gelmez bir süre sonra.1 yaşındaki yaramaz bile kapagini açabiliyor şimdiden. Iyi ki çocuk kilidi diye bir sey var.
Mutfakta inan ki buharla ilgili sorun yaşamadım.
Kurutmanın zaten Buhari yok ısı pompalı, mutfağı da sürekli havalandirdigimiz için sorun olmuyor.
Mutfakta inan bana ayak altında felan olmuyor.
Hatta bana daha iyi oldu. Çalışmadığı zaman üzerine bişeyler koyuyorum.
Evet benim de oğlum 13 aylık sürekli derdi kurutma makinası, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi.
Kurutmanın sürekli düğmesini çeviriyor saat gibi döndürüyor. Diğer dugmelweine basıyor. Kapağını açıyor. Makina çalışmadığı zaman fişini çekiyorum.
Kapağını açtığında müdahale eğer toz haznesini temizlediysem yapıyorum.

Hayırlı olsun sizin ki benden önce geliyor. Benim ki inşallah nasip kısmetse ikinci bebegim Ekim başı gibi gelecek.
Canları sağolsun ya alırım yenisini çok zorluklarla oğlumu dünyaya getirdim. O yüzden fazla müdahale etmiyorum. İkinci gelince oda bı karıştırır.😁
Bı rahata ererler.😁

Mutfakta inan ki buharla ilgili sorun yaşamadım.
Kurutmanın zaten Buhari yok ısı pompalı, mutfağı da sürekli havalandirdigimiz için sorun olmuyor.
Mutfakta inan bana ayak altında felan olmuyor.
Hatta bana daha iyi oldu. Çalışmadığı zaman üzerine bişeyler koyuyorum.
Evet benim de oğlum 13 aylık sürekli derdi kurutma makinası, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi.
Kurutmanın sürekli düğmesini çeviriyor saat gibi döndürüyor. Diğer dugmelweine basıyor. Kapağını açıyor. Makina çalışmadığı zaman fişini çekiyorum.
Kapağını açtığında müdahale eğer toz haznesini temizlediysem yapıyorum.

Hayırlı olsun sizin ki benden önce geliyor. Benim ki inşallah nasip kısmetse ikinci bebegim Ekim başı gibi gelecek.
Canları sağolsun ya alırım yenisini çok zorluklarla oğlumu dünyaya getirdim. O yüzden fazla müdahale etmiyorum. İkinci gelince oda bı karıştırır.😁
Bı rahata ererler.😁
Hehe cok hoşsunuz 😅 malım kıymetli degildir hele de evlatlarimdan asla. Simdi 7 aylik hamile ve hic yerinde durmayan bir bebekle evi cekip cevirnek cok kolay olmuyor benim icin. Egilip doğrulmak cok zorluyor fiş makinanin arkasinda kaldı ona yetisemiyor ama kapakla bütünleşti. Aynen dediğiniz gibi büyük oğlum da bulaşık makinesini halletti :) düğmelere bazen defalarca basmam gerekiyor bazen ayarladigim.programdan farkli bir programda calistiriyor. Kucuk de bosaltirken gelip kapagina oturmaya çalışıyor. Ömrüm mutfakta geçiyor onu da mutfağa alırsam cok orta yerdr kalacak benim icin rahatsiz edici olur tezgahin karşısı duvar tarafi boş. Sebzelik vs hic bisey yok balkon kapali orasi da masa icin uygun oldu güya mutfağı genislettim. Ruhum çabuk daralır benim :)
Sizin de bebeğiniz hayırlı ugurlu ve sağlıklı olsun inşallah.

Çok aşırı sesi yok bizimkinin. Ama banyoda duruyor tabii, kapıyı çekiyoruz. Sürekli yanımızda olsa rahatsız olurum. Sizinkinin yeri iyi olmamış.

Benimki pek gürültülü değil.Bosch marka.Ama oturma odasında olması iyi olmamış başka biyer düşünmenizi önerim.

Benim balkonda çok fazla gürültü yok şükür elim ayagım o benim çocuk olunca

Hehe cok hoşsunuz 😅 malım kıymetli degildir hele de evlatlarimdan asla. Simdi 7 aylik hamile ve hic yerinde durmayan bir bebekle evi cekip cevirnek cok kolay olmuyor benim icin. Egilip doğrulmak cok zorluyor fiş makinanin arkasinda kaldı ona yetisemiyor ama kapakla bütünleşti. Aynen dediğiniz gibi büyük oğlum da bulaşık makinesini halletti :) düğmelere bazen defalarca basmam gerekiyor bazen ayarladigim.programdan farkli bir programda calistiriyor. Kucuk de bosaltirken gelip kapagina oturmaya çalışıyor. Ömrüm mutfakta geçiyor onu da mutfağa alırsam cok orta yerdr kalacak benim icin rahatsiz edici olur tezgahin karşısı duvar tarafi boş. Sebzelik vs hic bisey yok balkon kapali orasi da masa icin uygun oldu güya mutfağı genislettim. Ruhum çabuk daralır benim :)
Sizin de bebeğiniz hayırlı ugurlu ve sağlıklı olsun inşallah.
Tabi haklısınız şu an iki çocukla birlikte yaşıyorsunuz. Yaşayan bilir tatlı zorluklarını 🤗.
Siz değiştirirsiniz yakında makinanın yerini çok yanlış bı odada. Bı hal çare bulursunuz.
Amin çok teşekkür ederim.

Back
X