- Konu Sahibi strawberry_cake
ben evimde yer olmadığı halde tuvaleti kapattirip kiler yaptirdim orayada borç dert kurutma makinesi aldım başka çare yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çamaşır makineniz ile aynı marka alırsanız aparatı ile üstüne takılabilir. Ayrıca kurutma makinesi için sadece elektirk fişi gerekiyor. Kendi haznesine topluyor suyu.Evimde kurutma makinesi icin malesef hic uygun yerim yok
Benimde cam balkon yok salonda camasirlikta kurutuyorum aksam ustu yikiyrm genelde sabah da kurumus oluyor hemen katliyorum gun icinde daginiklik olmuyor boylelikle. Benim de bebegim var deterjan yerine arap sabunu ve karbonat sirkeyle yikama yapiyorum yumusatici kullanmiyorum ve astigim odanin bir penceresini hafif araliyorum kapisini kapatiyrm. Camasirlar kuruyana kadar o odayi kullanmiyorum
ikili kullaniyorum memnunum. neredeyse utulu cikiyor ve kuru.ikili kullananlar mennun değil. Benim ki sadece kurutan, benden sonra 3 arkadaşım daha aldı. 2 saate kurutup direkt dolaba kaldırıyorum. Ütü ihtiyacım da yarı yarıya azaldı.
Merhaba,kurutma makinenizin markası nedir acaba?ikili kullananlar mennun değil. Benim ki sadece kurutan, benden sonra 3 arkadaşım daha aldı. 2 saate kurutup direkt dolaba kaldırıyorum. Ütü ihtiyacım da yarı yarıya azaldı.
ArcelikMerhaba,kurutma makinenizin markası nedir acaba?
Elektrik faturası çok etkilenmiyor muKurutma makinem var hiç sorun olmuyor yaz kış kullanıyorum.cok büyük rahatlık.ayni günde 5 makine yıkayıp kurutup ütüleyip kaldirabiliyorsun.
Marka model yazar mısınız?fiyatlar ne kadardır?ikili kullananlar mennun değil. Benim ki sadece kurutan, benden sonra 3 arkadaşım daha aldı. 2 saate kurutup direkt dolaba kaldırıyorum. Ütü ihtiyacım da yarı yarıya azaldı.
Arcelik 3880 KT. Geçen sene 1500 e aldık şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum. A sınıfı, ısı pompalı. Elektrik faturam değişmedi. Herşeyi kurutuyorum yıpranma cekme vs yapmadı. As, bekle, topla derdi kalmıyor. Katlayıp direkt dolaba koyuyorum. Keşke daha önce alsaymışım diyor insanMarka model yazar mısınız?fiyatlar ne kadardır?
Yo çok fazla değil..yada artık normali bu gibi gelmeye başladı bize.Elektrik faturası çok etkilenmiyor mu