Kurutma makinesinin gürültüsü

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.497
En iyi cevaplar
1
5.755
358
Uzun zamandır açmayı düşündüğüm konum. 3 4 aylık bir kurutma makinem var. Benim.icin hayatnkurtardi memnunum. Ama o ses o gürültü o vinlamalar brni cok rahatsiz ediyor. Banyoda dolap oldugu icin oturdugumuz odaya kurdurduk.Bas köşede duruyor hanım ayşe. Ama cok merak ediyorum herkesin kurutma makinesi bu kadar ses çıkarıyor mu? Kullanma kilavuzunda bu gürültülere dair ayrı bir başlık gorunce normaldir diye düşünmeye başladım. Makine yeni ve cok aşırı doldurmuyorum zaten yük uyarisi var oyle bir durumda çalışmıyor. Hele düğme ve metaller çarptığı zaman o şık şık şık sesler beni benden aliyor. Yüreğim agzima geliyoro odada oturamıyorum. Lütfen kurutma makinesi kullananlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Evet gurultulu maalesef. Bizde de eskiden yatak odasindaydi, o zaman ise giderken calistiriyordum sadece, simdi camasir odasinda, kapisini kapatinca cok sorun yok ama yine de duyuluyor sesi

Hahahah bir konu açmış biri diyor ki mahallede sürekli gürültü var yan bina da makina çalışıyormuş az önce okudum. I yan bina siz olmayasınız
yok değilim o konu bana ilham oldu. Çocuk gibi korkuyorum sesinden ya bu da benim derdim.

Başka odadayken de sesi sizi rahatsız ediyor mu anlamadım. Bizim makine kurutma da yapan çamaşır makinelerinden. Banyoda duruyor tabi, kapı kapalıyken sesini duymuyoruz gibi bir şey.

Başka odadayken de sesi sizi rahatsız ediyor mu anlamadım. Bizim makine kurutma da yapan çamaşır makinelerinden. Banyoda duruyor tabi, kapı kapalıyken sesini duymuyoruz gibi bir şey.
Oturma odasinin bitişiği yatak odasi. Yatarken calistiriyorum duyuyorum. Uğultu bile beni benden ediyor. Almadan önce kullanan arkadaslara sormustum cesit ve fikir açısından ama gürültüden bahseden olmamıştı

Evet gurultulu. Benimki de oyle. Benimki camasir odasinda yine de odanin kapisi acik kaldiginda sesi geliyor. Oturdugunuz odaya degil de baska, mumkunse sizden uzak odaya koyup calistirirken kapisini kapatin bence.

Oturma odasinin bitişiği yatak odasi. Yatarken calistiriyorum duyuyorum. Uğultu bile beni benden ediyor. Almadan önce kullanan arkadaslara sormustum cesit ve fikir açısından ama gürültüden bahseden olmamıştı
Belki sizin makine daha güçlü bir makinedir, yarış arabalarının gürültülü olması gibi, =)) bilemedim şimdi. Mesela bizim evde akşam 8'den sonra çıt çıkmaz pek, çocuklar uyuduğu için. Ama kurutma yaptırıyorum, hiç rahatsız etmiyor.

Ayni durum bizde de var. Cocuklar uyuyunca calistiryorum duymuyorlar bizim odaya daha yakin ben duyuyorum bir de kulaklarim iyi işitir burnum iyi koku alır. Biraz da hassasiyet söz konusu belki de.

Benim adını yazmayım ama S ile başlayan G.Kore markası ve evet çok ses yapıyor malesef şükür ki benim banyom çok büyük ordan sesi pek çıkamıyor

Alirken bu özelliğine dikkat etmiştim. Gürültü olarak makul olduğu söylendiği icin tercih ettiğim makinem bile zaman zaman rahatsiz edici olabiliyor. Ama yine de canım benim o. Bende ayri yeri var :)

Nasıl memnunsunUz hayat kurtarıyor
Ben memnun değilim Ya çok kırıştırıyor solduruyor sanki...

iyi de bir marka ama anlamadım çok kullanmak istemiyorum..

ses konusu hiç rahatsız etmedi... ama sizin odadaymış bence o sebeple rahatsızsınız

Bizimki balkonda ama ona ragmen bazen o kadar cok ses cikariyor ki esimle simdi ayaklanip gidecek evden diyoruz :)) Balkon mutfaga bagli, mutfagin kapisini kapattigimizda biraz kesiliyor oyle idare ediyoruz. Ben tropikal iklimde yasiyorum camasir disarida asla kurumuyor nemden, elim ayagim gibi bir sey kurutma makinesi.

benim ki çok sesli değil. Oturduğunuz odada olmamalı ama yine de. Arçelik bizim ki. Evde en sevdiğim eşya . Keşke önceden alsaymışım diyorum hep. Ütülerim de azaldı, çekme ,solma vs de yok.

Bende ilk kez bu sene kurutma makinesi aldım yazlık evim için. Terasta olduğu için sesi çok rahatsız etmedi ama çok uzun süre kurutuyor. Bu normal mi merak ettim. 3 aatte dolap kuruluğunda oluyor. Çok uzun gibi geldi bana

benim ki çok sesli değil. Oturduğunuz odada olmamalı ama yine de. Arçelik bizim ki. Evde en sevdiğim eşya . Keşke önceden alsaymışım diyorum hep. Ütülerim de azaldı, çekme ,solma vs de yok.
Çok şaşırdım mesajınıza. Benimki de Arçelik-evimdeki tek Arçelik- ve illallah ettirdi. Sürekli durup program sıfırlıyor. Son bir yıldır 4-5 kez servise gitti ama nafile, bir şey bulamadılar. Acaba ben mi beceremiyorum kullanmayı. Bu arada makinem 3 yıllık ve ilk yıl sorunsuz çalışmıştı. Bu ölsün daha da Arçelik marka bir şey almam eve.

Benim kurutmada ses yapar ama cok rahatsiz edici degil , bekarken de ayni markayı kullandim annemin evinse yani , kendi evimdeyken de aynisindan aldim ama ses var evet

benimki de 3 -4 yıllık sizin ki gibi evdeki tek Arçelik. Hiçbir şikayetim yok. Servise gitme vs hiçbişeyi olmadı. 3880 kt modeli. Bence sizin makinede sıkıntı var. Benden sonra annem +3 arkadaşım aldı.

Yatarken çalıştırıyorum derken? Saat kaçta ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…