- 15 Temmuz 2013
- 4.497
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.755
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Hahahah bir konu açmış biri diyor ki mahallede sürekli gürültü var yan bina da makina çalışıyormuşaz önce okudum. I yan bina siz olmayasınız
Oturma odasinin bitişiği yatak odasi. Yatarken calistiriyorum duyuyorum. Uğultu bile beni benden ediyor. Almadan önce kullanan arkadaslara sormustum cesit ve fikir açısından ama gürültüden bahseden olmamıştıBaşka odadayken de sesi sizi rahatsız ediyor mu anlamadım. Bizim makine kurutma da yapan çamaşır makinelerinden. Banyoda duruyor tabi, kapı kapalıyken sesini duymuyoruz gibi bir şey.
Belki sizin makine daha güçlü bir makinedir, yarış arabalarının gürültülü olması gibi, =)) bilemedim şimdi. Mesela bizim evde akşam 8'den sonra çıt çıkmaz pek, çocuklar uyuduğu için. Ama kurutma yaptırıyorum, hiç rahatsız etmiyor.Oturma odasinin bitişiği yatak odasi. Yatarken calistiriyorum duyuyorum. Uğultu bile beni benden ediyor. Almadan önce kullanan arkadaslara sormustum cesit ve fikir açısından ama gürültüden bahseden olmamıştı
Ayni durum bizde de var. Cocuklar uyuyunca calistiryorum duymuyorlar bizim odaya daha yakin ben duyuyorum bir de kulaklarim iyi işitir burnum iyi koku alır. Biraz da hassasiyet söz konusu belki de.Belki sizin makine daha güçlü bir makinedir, yarış arabalarının gürültülü olması gibi, =)) bilemedim şimdi. Mesela bizim evde akşam 8'den sonra çıt çıkmaz pek, çocuklar uyuduğu için. Ama kurutma yaptırıyorum, hiç rahatsız etmiyor.
Çok şaşırdım mesajınıza. Benimki de Arçelik-evimdeki tek Arçelik- ve illallah ettirdi. Sürekli durup program sıfırlıyor. Son bir yıldır 4-5 kez servise gitti ama nafile, bir şey bulamadılar. Acaba ben mi beceremiyorum kullanmayı. Bu arada makinem 3 yıllık ve ilk yıl sorunsuz çalışmıştı. Bu ölsün daha da Arçelik marka bir şey almam eve.benim ki çok sesli değil. Oturduğunuz odada olmamalı ama yine de. Arçelik bizim ki. Evde en sevdiğim eşya . Keşke önceden alsaymışım diyorum hep. Ütülerim de azaldı, çekme ,solma vs de yok.
benimki de 3 -4 yıllık sizin ki gibi evdeki tek Arçelik. Hiçbir şikayetim yok. Servise gitme vs hiçbişeyi olmadı. 3880 kt modeli. Bence sizin makinede sıkıntı var. Benden sonra annem +3 arkadaşım aldı.Çok şaşırdım mesajınıza. Benimki de Arçelik-evimdeki tek Arçelik- ve illallah ettirdi. Sürekli durup program sıfırlıyor. Son bir yıldır 4-5 kez servise gitti ama nafile, bir şey bulamadılar. Acaba ben mi beceremiyorum kullanmayı. Bu arada makinem 3 yıllık ve ilk yıl sorunsuz çalışmıştı. Bu ölsün daha da Arçelik marka bir şey almam eve.
Yatarken çalıştırıyorum derken? Saat kaçta ?Oturma odasinin bitişiği yatak odasi. Yatarken calistiriyorum duyuyorum. Uğultu bile beni benden ediyor. Almadan önce kullanan arkadaslara sormustum cesit ve fikir açısından ama gürültüden bahseden olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?