- 22 Aralık 2020
- 3.645
- 11.509
Bizim Hoover hiç nemli çıkmaz
Çok şaşırdım aşırı doluysa 2 saatte kuruyorAllah Allah ben hiç beğenmedim ya kv min makinesini. O kullanmıyor, ben 3-5 kere çamaşır attım hepsi ıslak çıktı yine 2 saat dönmesine rağmen :/ bir daha gittiğimde modelini çekeyim
Çok şaşırdım aşırı doluysa 2 saatte kuruyor
Ben beko kullanıyorum çokta memnunumKızlar hangi markayı önerirsiniz
Çok doldursan bile en fazla 2.5 saatte kuru çıkar alttaki hazneyi içindeki hazneyi düzenli temizliyor musunuz altta su tankını düzenli boşalttınız mı tankta su varsa asla kurutmazYok ya, taşınırken 1 hafta kv de kalmıştık. Yaz zaten incecik şeyler, çocuklar da olunca 3 kilo anca çamaşır yıkıyordum hiç kuru çıkmadı
Hayır kurutma makinelerinden çamaşırlar kuru çıktığı için nem kokusu falan olmuyor. Bende Beko kullanıyorum, tavsiye ederim. Kayınvalideme hoover almıştık, kurutmayıp nemli çıkarıyor. Anca kot programına atarsa kuruyormuş e o da zaten çamaşırı yıpratıyor
Hoover'in hangi modelleri?Hoover var bizde geçen kış aldık çorapları 42 no dan 38 e düşürmesi dışında sorun yok
Hoover'in hangi modelleri?
Tamam, çok sevinirimGittiğimde çekeyim, modelini bilmiyorum
Benim Hoover 14 kg yıkama ve 9 kg kurutma yapıyor. Aşırı memnunum ben de, ütü kuruluğunda mis gibi çıkıyor çamaşırlar. Doğru programı bulamadı mı acaba? Yaşlılar için için çok karışık bir makine, çok fazla programı var.Allah Allah ben hiç beğenmedim ya kv min makinesini. O kullanmıyor, ben 3-5 kere çamaşır attım hepsi ıslak çıktı yine 2 saat dönmesine rağmen :/ bir daha gittiğimde modelini çekeyim
Benim Hoover 14 kg yıkama ve 9 kg kurutma yapıyor. Aşırı memnunum ben de, ütü kuruluğunda mis gibi çıkıyor çamaşırlar. Doğru programı bulamadı mı acaba? Yaşlılar için için çok karışık bir makine, çok fazla programı var.
Makine ile ilgili bir problem de olabilir, abimler de sadece kurutma makinesi olarak aldılar aynı markayı ve onlar da çok memnun. Aman bu beyaz eşya tamamen şans işi ya.O hiç anlamıyor, ben çalıştırdığım ama kuru çıkmadı. Olmazsa garantiye sordurayım bi ya, herkes memnun. 2 ay oldu en son kullanalı tam hatırlamıyorum ama şöyle, pamuklu’ya attım mesela az çamaşır vardı çocukların kıyafetleri. 2 saat kadar döndü nemli çıktı
Hoover'in hangi modelleri?
Teşekkür ederim, inceleyeceğim