Beko öneririm.Kızlar hangi markayı önerirsiniz
Acaba nem kokusu vs oluşuyor mu o konu çok tedirgin etti beniÇok pahalı bi makina almanı tavsiye etmem.
Her kıyafet kurutma makinasına atılmıyor.
Kıyafetleri yıpratıyor ama kullandığın program önemli evde giydiğin bir kıyafet değilse hassas ya da narin programına at.
Ama nevresim, çarşaf, kot, ev kıyafetleri vs çok büyük konfor ve rahatlık.
Çıkan tozlar…. insan gördükçe huzur veriyor.
Ben Altus almıştım. 5 sene olacak.
Kampanyası vardı. O kadar uygun fiyatlıydı ki alalım kalmazsak üzülmeyiz dedik.
5 senedir kullanıyorum.
Nem kokusu vs oluyor mu acabaBeko öneririm.
Nem kokusu vs oluyor mu acaba
Doğru kıyafeti doğru programa atarsan ve içini tıka basa doldurmazsan hiç bir markada sorun yaşayacağına zannetmiyorum.Nem kokusu vs oluyor mu acaba
Bende de arçelik var maşallah diyim çiçek gibiHayır kurutma makinelerinden çamaşırlar kuru çıktığı için nem kokusu falan olmuyor. Bende Beko kullanıyorum, tavsiye ederim. Kayınvalideme hoover almıştık, kurutmayıp nemli çıkarıyor. Anca kot programına atarsa kuruyormuş e o da zaten çamaşırı yıpratıyor
Bizim Hoover hiç nemli çıkmazHayır kurutma makinelerinden çamaşırlar kuru çıktığı için nem kokusu falan olmuyor. Bende Beko kullanıyorum, tavsiye ederim. Kayınvalideme hoover almıştık, kurutmayıp nemli çıkarıyor. Anca kot programına atarsa kuruyormuş e o da zaten çamaşırı yıpratıyor
Açıkçası Beko (18.000)bosh (23.00)ve Altus (10600) tl arasında kaldım ama genellikle sizin de dediğiniz gibi Beko çok önerildiHayır kurutma makinelerinden çamaşırlar kuru çıktığı için nem kokusu falan olmuyor. Bende Beko kullanıyorum, tavsiye ederim. Kayınvalideme hoover almıştık, kurutmayıp nemli çıkarıyor. Anca kot programına atarsa kuruyormuş e o da zaten çamaşırı yıpratıyor
Nem kokusu mu?Acaba nem kokusu vs oluşuyor mu o konu çok tedirgin etti beni
Ay yok kalsın o o zamanHoover var bizde geçen kış aldık çorapları 42 no dan 38 e düşürmesi dışında sorun yok
Kocam esnetip giydi çorapları açıldı yaniAy yok kalsın o o zaman
Ama doğru hiç olmamasından iyidirKocam esnetip giydi çorapları açıldı yani
Ya 34 no falan olsaydı nolurdu yaa bu halimize şükürAma doğru hiç olmamasından iyidirbakayım benim şansıma nasıl çıkacak
Nem kokusu vs olmuyor. Ayrıca giysilerde çekme falan da olmuyor. Tavsiye ederim. Büyük kolaylık. Herkese de tavsiye ediyorum kurutma makinesi.Nem kokusu vs oluyor mu acaba