• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kurutma makinelerinden zarar görüyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

megamath

kırmızı
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
206
0
46
İstanbul
kızlar benim saçım kurutma makinelerinden aşırı zarar görüyor ya sinir oluyorum yıpranıyor kurutma makinesiz de yapamıyorum ben nefret ediyorum ıslak saçlardan ıslak halde bırakamıyorum... aslında saçlarım oldukça bol ama basık duruyor ona da sinir oluyorum saçlarımı nasıl canlandırabilirim?

canım saç uçları kurutma makinasıyla çok yıpranıyor doğru bunun için arada sırada banyoya girmeden 20 dk önce falan hafif ısıtılmış zeytinyağı ve birkaç damla tatlı badem yağı katıp saç uçlarına sürebilirsin banyoda saç uçları için krem kullanıyor musun bilmiyorum mutlaka kullan diplere asla değdirmeden. banyodan çıkınca da serum kullanabilirsin ama biraz pahalı oluyor bazıları gliserin ya da bebe yağı sürüyor memnun olan var ben denemedim... bir de saç uçlarından ziyade dipleri kurut çok sürmüyor zaten uçlar da kuruyor kendi kendine... bir de şampuanın ne? market tipi ise kullanmanı tavsiye etmem içinde krem oluyor (her ne kadar kremsiz yazsa da bazılarında) şampuanını değiştir istersen arada değiştirmek gerekir ben 6 ayda bir değişiyorum ve çok memnunum tabii önce saç alışamıyor ama sabrediyorum 1 haftaya alışıyor.

merhaba canım evet saç kremi kullanıyorum elidor şampuanım ise head and shoulders ikisinden de oldukça memnunum kurutma makinesini hep uzaktan tutun diyorlar çalışıyorum ama sanırım yine de yıpratıyor mesela diplerinin kurutulması gerektiğini bilmiyordum teşekkür ederim:30:

Back