Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bosch mu alsam siemens mi kararsız kaldım...
bosch wtw86561
siemens wt46w561
arada baya fiyat farkı var
Canim, ben Ekim sonu aldim Bosch WTW 86561 kurutma makinasini...Kesinlikle tavsiye ederim..Hafta´da en az 3-4 kez kullaniyorum...Kasim ayinda basladik kullanmaya ve dün ilk elektrik faturamiz geldi...56 TL..!! Hicbir degisiklik yok yani..Daha öncede 50-60 TL arasi ödüyorduk..! Fazlasi ile yararini görüyorum...!![]()
Keşke çamaşır makinelerinin tam kurutma sistemi olsada iki tane makine alınmak zorunda kalınmasaCADIARZU yakında o da çıkar diye düşüyorum hem yıkasın hemde kupkuru çıkarsın :lepi:
Bosch kurutma makinası almayı düşünüyorum. Hangi model tavsiye edersiniz? En büyük sorunum makineyi banyoya koyamayacağım. Yatak odasına yerleştirebilir miyim? Ancak orada yerim var. Sizce nasıl olur?
benimki de bosch logiccs 7(sanırım böyle yazılıyodu),kullanıyorum ve çok memnunum.Ben de yatak odasına koydum,hiç bir sorun yok yani
teşekkür ederim canısı, peki ısı yayıyor diyorlar, doğru mu?
çok rahatsız edici değil,ben makineyi çalıştırırken odanın camını açıyorum üstten,zaten hamam gibi de olmuyo,hafif bi sıcaklık oluyo odada o kadar yani![]()