Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

amin inşallah cnm bu ay hedefin ne söle bakalım ulaşabilcen mi o hedefee :54::54:

50 lıra dıyeyım belkı gecerım :10:benım 150 lıralık esımınde 230 lıralık bıreysel emeklılıgı var her ay onu yatırıyoruz orda bırıkıyor ama kumbaramdada olsun para:31:50 lıra hedef olsun benım

Bıde apartman gunum var 50 lırada oraya verıyorum:55:

50 lıra dıyeyım belkı gecerım :10:benım 150 lıralık esımınde 230 lıralık bıreysel emeklılıgı var her ay onu yatırıyoruz orda bırıkıyor ama kumbaramdada olsun para:31:50 lıra hedef olsun benım

Bıde apartman gunum var 50 lırada oraya verıyorum:55:

bu birikim eşinden hbersiz olsun bence sadece sen bil :1::1:

Ama o işten gelınce cebındekı bozukluk paralarıda alırım saklarsam cok bırıkmez:27:

o zman söle yapcak bişi yok :60:

burada düzenli yazarsak sürekli birbirimizle irtibat halinde olursaakk daha bi motive oluruz diye düşünüorum :54::54:

o zman söle yapcak bişi yok :60:

burada düzenli yazarsak sürekli birbirimizle irtibat halinde olursaakk daha bi motive oluruz diye düşünüorum :54::54:

Ben cok gaza gelırım burda:27:hergun gelırım ınternet kotam dolarsa bırkac gun yok olabılırım ama geldıgımde yaparım bıldırım:8:

Ben cok gaza gelırım burda:27:hergun gelırım ınternet kotam dolarsa bırkac gun yok olabılırım ama geldıgımde yaparım bıldırım:8:

anlaştık o zaaman ama ayın son gününde mutlaka bildirim yap cnm düzenli gitsinnnn 2 hafta üst üste bildirim yapmayan listeden çıkarılsın kiiii düzenli bildirim olsun :16::16:

anlaştık o zaaman ama ayın son gününde mutlaka bildirim yap cnm düzenli gitsinnnn 2 hafta üst üste bildirim yapmayan listeden çıkarılsın kiiii düzenli bildirim olsun :16::16:

Ben hergun attıgım parayı bıldırırım ay sonundada kumbaralar acılsın :8:toplam bırıkımlerı lısteyelım

selam kızlar,
ben kumbarama hergün 1 tl atıyordum. cepte bozuk para varsa akşama onları da ekliyordum. bayağ güzel sonuçlar aldım:)
her gün belli bi limit koyun kafanızdan. daha disiplinli oluyor.

selam kızlar,
ben kumbarama hergün 1 tl atıyordum. cepte bozuk para varsa akşama onları da ekliyordum. bayağ güzel sonuçlar aldım:)
her gün belli bi limit koyun kafanızdan. daha disiplinli oluyor.

muhat sende katılmak istermisin listeye cnmmm :16::16:

Back
Yukarı