- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
Peki doğru söylüyorsunuz ben biraz aceleci davranıyorum.Kimsenin alnında iyi/kötü insan yazmıyor maalesef ki. Hepimiz zamanla tanıyoruz insanları. Sen de zamana bırakacaksın ki emin olasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki doğru söylüyorsunuz ben biraz aceleci davranıyorum.Kimsenin alnında iyi/kötü insan yazmıyor maalesef ki. Hepimiz zamanla tanıyoruz insanları. Sen de zamana bırakacaksın ki emin olasın.
Ayy cnm ya birini tanımaktan zarar gelmez. Tanımış olursun en fazla.Merhaba herkese... Üniversiteden bu yıl mezun oldum. Aynı sınıfta olduğum biriyle birkaç gün önce instagramdan tanıştık, sohbet etmeye başladık. Önceden sınıfta birbirimizi görüyorduk ama hiç konuşma fırsatı olmadı. İki medeni insan gibi birbirimizi tanımak için sorular soruyoruz, kendisi benimle konuşmaktan memnun bunu belli ediyor. İlk bir iki gün acaba rahatsız ediyor muyum düşüncesiyle çekingen davransam da şimdi daha rahat iletişim kuruyoruz. Ama şöyle bir şey var ben kafamda kurup duruyorum acaba benimle dalga mı geçiyor, benden başka kim bilir kaç kızla aynı şekilde konuşuyordur gibi şeyler düşünüyordur. Böyle düşundürmemi gerektirecek bir şey olmadı ama ben öyle kendi kendime düşünüyorum işte. Bu düşünceler rahatsız ediyor beni. Eğer konuşmaya devam edersek görüşmek isteyebilir. Ben o zamana kadar nasıl atabilirim kafamdan bu düşünceleri?
Yorumlarınızı çok beğendim teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan herkese... Dediğiniz gibi kendimi akışa bıraksam belki de her şey daha kolay olacak benim için. Sürekli bir sonraki adımımı düşünerek yaşadığım için ana odaklanamıyorum. Görüşmeden hüküm vermemem gerekiyor anladım. Görüşünce her şey daha net anlaşılır galiba.Ayy cnm ya birini tanımaktan zarar gelmez. Tanımış olursun en fazla.
Bize yıllarca hep bunu öğrettiler. Attığın adımı bir kere atacaksın. İlk denemede başaracaksın. İlk seferde olacak herşey. Toplumun üzerimizdeki kurduğu baskının bilinçaltındaki patlaması bu. Yazım sana karışık gelmiş olabilir.
En fazla tanımış olursun. Konuşmaktan kendini ifade etmekten çekinme. Böyle yaparak karşıya koz vermiş olmazsın kendini tanıtmış olursun. Trollerse de kendi ayıbı. Lafını söyler yoluna devam edersin. Belki de gerçekten seni tanımak istiyor. Bu kadar güvensiz olma. Ona bakarsan herkesten önce biz zaten kendimizi sürekli kandırmıyor muyuz. Akışına bırak. Yarın bikah masasına oturcakmsın korkusu var. Bi konuş görüş belki bişeyi seni iticek seninde hoşuna gitmiycek bilemezsinki onun seni tanıdığı kadar sende onu tanıyorsun. Mottomuzz relaxxxxx
Bahsettiğim kişiyle bugün buluştuk buluşma güzel geçti ama 1 saati geçti hâlâ mesaj atmadı. Ne anlamalıyım bundan yoksa o da benden mi bekliyor ya da yazmak mı istemiyor sizce?Rahat olun. Farz edelim ki sizinle dalga geçiyor ve konustugu başka kızlar var. Zaten bunu bir süre sonra anlarsınız. Bu da size bir tecrübe olur. Yani her şekilde sizin kaybedecek bir şeyiniz yok tecrübe olur. Takıntı yapmayın rahat olun.
Bahsettiğim kişiyle buluştuk buluşma güzel geçti ama eve geleli 1 saati geçti ve hâlâ ne aradı ne de mesaj attı. Ne anlamalıyım bundan? O da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor sizce?Tabii ki de sizin dışında başka insanlarla da konuşuyordur, anormal bir durum değil ki bu? Kaldı ki çok kısa bir süredir iki arkadaş gibi konuşuyorsunuz değil mi, şimdiden daha birkaç gündür konuştuğunuz biri için böyle kuruntulara ne gerek var? Olaylar ciddileşirse düşünürsünüz bunları. Bunların zamanı gelir ama çok erken.
Arkadaşlarım iletisime geçmiyorsa bir sorun var deyince ben de kuruntu yapmaya başladım1 saat daha erken değil mi böyle düşünmek için?
Belki işi vardır, yolda tanıdığını görmüştür sohbet ediyordur vs.
Beyefendinin mesaj atması gerekir sen mesaj atma. Sabırlı ol.Arkadaşlarım iletisime geçmiyorsa bir sorun var deyince ben de kuruntu yapmaya başladım