• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuruntu mu yapıyorum yardımcı olur musunuz :(

Adwt olmuşun zaten. Hem hamile kalmayi bu kasar basit bisi mi saniyorsun.
Hamile degilsin merak etme ama suraua takildim sen adet olabilmek icin bisiler icmissin ya gebe olsaydin o cocuk bu yuzden dusseydi ne hissetcektin

Hamileliğin ilk haftalarında adet söktürücü ilaçlar bebeğe zarar vermiyormuş. Forumda çok var hamile olduğunu bilmeden adet söktürücü içen bebekleri sağlıkla doğurmuşlar.
Konu sahibinin yaptığı yanlış ama sadece 4 gün gecikmeyle adet söktürücü kullanılmaz.

benim anlamadigim jinokologa neden gidemiyorsun?alnindami yaziyor,evlilik disi cinsel iliskiye girdigin?hamile degilsin muhtemelen,ama belki baska sorun vardir,erken teshis edilir.ayrica seni burda kimse yargilamadi,madem böyle bi ise kalkisiyorsun korun kardesim!intihar edecegim ama ölürmüyüm muhabbetleriyle konu acmayin gözünüzü seveyim:KK14:

Burada kimsenin sizi yargıladığını görmedim Böyle kednine eziyet edeceğini korun evet... Doktora gitmen lazım kimse seni bu konuda yargılamaz hastanede bunda bir şey yok ki. Git bir özel hastaneye gebelik testi yaptırcam de bu kadar basit.

Hamileliğin ilk haftalarında adet söktürücü ilaçlar bebeğe zarar vermiyormuş. Forumda çok var hamile olduğunu bilmeden adet söktürücü içen bebekleri sağlıkla doğurmuşlar.
Konu sahibinin yaptığı yanlış ama sadece 4 gün gecikmeyle adet söktürücü kullanılmaz.

Bunyeden bunyeye fark edebilir ama

özele gidip kan testi yaptır için rahat etsin merak etme hastaneye evlilik dışı giden milyonlarca kişi var.psikolojik olarak gecikme yaşanabiliyo yada hava şartlarından kaynaklı.Bidaha böle bi tedirginlik yaşamamk için hap yada prez. kullan derim.HoppaHoppa

Hamilelik belirtisinden çok enfeksiyon gibi görünüyor. 20 Aralıkta birliktelik yaşadın neredeyse iki ay geçmiş hala sıkıntısını yaşıyorsun. Devamını kendin düşün.

1- Korunma yöntemlerini araştırın, korunma demek yalnızca bebek olmasına karşı korunmak değil çeşitli cinsel hastalıklara ve bakterilere karşı da korunmak demektir

2- Hamile değilsiniz ama doktora gidin, bahsettiğiniz öykü bir enfeksiyonun veya mantarın varlığını gösteriyor.

3-Doktor doktordur, bunu dahiliyeci, Kulak Burun Boğazcı veya jinekolog diye ayıramayız. Nasıl ki grip olduğumuzda utanç duymadan dahiliyecilerin yolunu tutyorsak, kadın hastalıkları söz konusu olduğunda jinekologlara başvurmalıyız.

Back
X