- Konu Sahibi goldenrose23
-
yargılanmak için bu başlığı açmadım ! sadece paylaşırsam birileri bir fikir verir belki içimi rahatlatır diye açtım sağolun varolun
teşekkür ederimnormalde sert tepkıler gelebılıyor bu tarz konulara ama kımse sana kotu bıse dememıs ... her ılskı sonrası hamılemıym dıye dusuneceksn ertesı gun hapı tarlusal gıbı hormonlu hapları ıceceksn vucudunun dengesını bozuosun habern yok..Korunsan bıle emınım hamılemıyım dıye kafana takarsın en ıyısı kan testı yaptrmak da zaten adet olmusun canm takma artık
Her şey mümkün. Hamile iken adet görenler var. Test yapmadan emin olmazsın.tarlusal içip adet olan kadınlar hamile olamaz değil mi asıl olay bu??? yani biri aydınlatsın beni benim kendi kuruntum
tarlusal içip adet olbukadınlar hamile olamaz değil mi asıl olay bu??? yani biri aydınlatsın beni benim kendi kuruntum
Adwt olmuşun zaten. Hem hamile kalmayi bu kasar basit bisi mi saniyorsun.
Hamile degilsin merak etme ama suraua takildim sen adet olabilmek icin bisiler icmissin ya gebe olsaydin o cocuk bu yuzden dusseydi ne hissetcektin
Oylede ne bilim ya bn kndimi kotu hissederdomzaten hamıle olmak ıstemıyor kı sevıneblrdı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?