Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma çizgisi değil canım bariz belli :) kan versene bence varAdetim 8 gün geçti kaset test yaptım çaba varmı ilk 5 7 dk cktiEki Görüntüle 3286994 Eki Görüntüle 3286996 Eki Görüntüle 3286997
Cuma gnu vericem canm braz dha bekliyorum erkenden veripte çıkmazsa modelini bozmak istemiyorum akşam su tuttum çizgi gtmediKuruma çizgisi değil canım bariz belli :) kan versene bence var
Vericem canm dha önce acele ettim hep negatf gördüm o yüzden acele etmicemAdetin 8 gün geçmiş nasıl duruyorsuuun haber ver lütfen
Buda erken gebelik testim cnmAdetin 8 gün geçmiş nasıl duruyorsuuun haber ver lütfen
Amin inşallah cnmUmarım herşey gönlünce olsun :))
Yaptığınız 2 test mimli başka bir marka test almanızı öneririmBuda erken gebelik testim cnm
İnsallh baklm brz dha beklicemYaptığınız 2 test mimli başka bir marka test almanızı öneririm
Yaptığınız 2 test mimli başka bir marka test almanızı öneririm
İnşallah vardır canım resimde var görünüyor ama erken gebelik testlerine Güvenmediğim için birşey diyemiyorum
Anladm cnm blmiyorum onlar dha net diyolar ama bakalm nasipİnşallah vardır canım resimde var görünüyor ama erken gebelik testlerine Güvenmediğim için birşey diyemiyorum
Haber vermeyi unutmayın gönlünüzce olsun herşeyAnladm cnm blmiyorum onlar dha net diyolar ama bakalm nasip
Kan testine gitmeden önce her gün tekrarlayın kaset testinizi. Koyulaşma olduktan sonra gidin kan verin bence. Diğer türlü kimyasal ise boşa kan vermiş olursunuz. O kadar gecikmeye rağmen daha koyu çıkması gerekirdi. Yumurtlama gününüzün üstünden kaç gün geçti o da önemli. Eğer 14 gün geçtiyse koyu çıkması lazımdı.Anladm cnm blmiyorum onlar dha net diyolar ama bakalm nasip
Teşekkür ederim cnm yazarm mutlakaHaber vermeyi unutmayın gönlünüzce olsun herşey
Blmiyorum ki canm bu ay hiç üstünde durmadım takip etmicem dedim hiç bı şekilde diyeKan testine gitmeden önce her gün tekrarlayın kaset testinizi. Koyulaşma olduktan sonra gidin kan verin bence. Diğer türlü kimyasal ise boşa kan vermiş olursunuz. O kadar gecikmeye rağmen daha koyu çıkması gerekirdi. Yumurtlama gününüzün üstünden kaç gün geçti o da önemli. Eğer 14 gün geçtiyse koyu çıkması lazımdı.
Birkaç gün tekrarlayın. Koyulaşması lazım. Ya da gittikçe silikleşir. Hayırlısı olsun.Blmiyorum ki canm bu ay hiç üstünde durmadım takip etmicem dedim hiç bı şekilde diye
Birkaç gün tekrarlayın. Koyulaşması lazım. Ya da gittikçe silikleşir. Hayırlısı olsun