- 24 Temmuz 2024
- 176
- 95
- 13
- 24
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcosumsonradan oluşması bana pek güven vermedi testi yenileyin bence ve adet gecikmeniz var mı?
ben de pcosluyum ama kendi içinde bi düzeni vardı 35 günde bi adet olurdum sizin döngünüz genelde kaç sürüyorPcosumadetim çok düzensiz
En son 23 ocakta oldumben de pcosluyum ama kendi içinde bi düzeni vardı 35 günde bi adet olurdum sizin döngünüz genelde kaç sürüyor
yani net bi şey söyleyebilmek için iki adetin arası kaç gün oluyor onu bilmek lazımEn son 23 ocakta oldum
eğer 45 desek üç dört gün içinde adet olmanız gerekiyor o da varsa eğer erken gebelik testinde çıkması daha olasıdır bir de onu deneyin isterseniz45 50 günde 1 adet görüyorum
Evet kaset testlerde bu şekilde kuruma çizgisi çıkıyor ben çok daha belirgin hallerini gördüm hatta kan bile verdim ve negatiftiArkadaşlar merhaba ben bugün test yaptım 5 dk bekledim çizgi yoktu akşam baktım iş dönüşü bu renk olmuş kuruma çizgisi mi daha önce hiç böyle bir renk görmemiştim
Hiçmi oluru yok yaniEvet kaset testlerde bu şekilde kuruma çizgisi çıkıyor ben çok daha belirgin hallerini gördüm hatta kan bile verdim ve negatifti
İlk 10 dk içinde çıkmadıysa attığın test negatif maalesef. Testi tekrarla bence inşallah hamilesindirHiçmi oluru yok yani
merak ettim yeniden test yaptınız mıHiçmi oluru yok yani
hangi marka bu bi de sonradan mı çıktı çizgi? 9 gün varsa biraz daha bekleyin derim benEki Görüntüle 3554962 Benimde aynısı oldu adetime 9 gün var işten geldim test böyle olmuş hafif pembe leke oldu 2 gün önce sizce olabilir mi gebelik
hangi marka yaptınız erken gebelik mi kaset mi yaptınızTestim taptım tekrardan negatifff maalesef![]()
Artımed marka 2 gün önce pembe leke geldi peçeteye o yerleşme mi diye düşündümhangi marka bu bi de sonradan mı çıktı çizgi? 9 gün varsa biraz daha bekleyin derim ben
artimed yalancı pozitif gösteriyor ona güvenmeyin dediğim gibi erken zaten prodoctor en güvenilir olan adete iki üç gün kala onu yapabilirsinizArtımed marka 2 gün önce pembe leke geldi peçeteye o yerleşme mi diye düşündüm