- 7 Eylül 2021
- 460
- 147
-
- Konu Sahibi Mylovebaby
Suya tuttuğum halini paylaştım buradaki resimde de sizce varmıdırBaşka bir konuda yorum yapmıştım ben sizeidrar kısmını suya tutun cizgi gidiyorsa kurumadir (kuruma cizgisi genelde böyle olmuyor) kendi yaptığım testlerden biliyorum resmen ezberledim.Elinizde fazla test varsa sabah ilk idrarla yapin ya da kan verin.
Nasipte varsa olur insallahAynisi benimde basima geldi 5 gun varken adete kan verdim negatif ve bende test yaptim 2 tane sonradan ciktilar benimde hatta su tut diye gordum onu da yaptim ama bosmus malesef testleri de attm
Aynen oyle biz acele ediyoruz hepsi bu aslinda her olayi oraya bağlıyoruz salmiyoruz kendimizi malesefNasipte varsa olur insallah
Yani aynen ama ben bu sefer Cok takılmadim inşallah hamileyimdirAynen oyle biz acele ediyoruz hepsi bu aslinda her olayi oraya bağlıyoruz salmiyoruz kendimizi malesef
İnşallah gelismelerden haberdar et bizideYani aynen ama ben bu sefer Cok takılmadim inşallah hamileyimdir
Pazartesi haberdar ederim sipariş ettiğim testler gelinceİnşallah gelismelerden haberdar et bizide
Ben çizgileri gördüm de kesin konuşmak için kan önemliSuya tuttuğum halini paylaştım buradaki resimde de sizce varmıdır
Şimdi acile kan vermeye gidiyoruz canım inşallah güzel sonuçlar alırımBen çizgileri gördüm de kesin konuşmak için kan önemli
sonuclarinizi yazar misiniz merak ettim ben deŞimdi acile kan vermeye gidiyoruz canım inşallah güzel sonuçlar alırım
Kan verdim şimdi iki saat içinde belli olacakmış hemen haber verecegimsonuclarinizi yazar misiniz merak ettim ben de
Şuan öğrenmek için hastaneye gidiyorum sonuç e nabiza geç düşüyormuş dua edin güzel haberle geleyimBende ayni durumdayim siz kan verince heyecanlandim suaninşallah hayirlisi olur, bekliyoruz güzel haberlerini. Bize de umut olun
Günaydın çıktı mı sonuçŞuan öğrenmek için hastaneye gidiyorum sonuç e nabiza geç düşüyormuş dua edin güzel haberle geleyim
Değerim 2.35 çıktı negatifmis ama nasıl oldu anlamadım adetim başlamadı bile halaGünaydın çıktı mı sonuç
Herşeyde bi hayır vardır nasipDeğerim 2.35 çıktı negatifmis ama nasıl oldu anlamadım adetim başlamadı bile hala
Her seferinde hevesim kırılıyorHerşeyde bi hayır vardır nasipüzülmeyin