Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözükmüyor bile resimde sanırım negatifErken gebelik testi yaptıktan 40 dk sonra kuruma çiZgisi mi ?
Evet evet bende görünce heyecan yaptım da yok zaten adete 7 gün varBen hiç çizgi göremedim belki resimden görünüyordur ama 40 dk sonrası olmaz zaten.10 En fazla 15 dk
Erken gebelik testi yaptıktan 40 dk sonra kuruma çiZgisi mi ?
benimde adet tarihim yarin bakarmisiniz silik var goruyorum sizcede sonuc nedir :/Testten 40 dakika sonra oluşan çizgi doğru sonuç vermez ki burda da maalesef çizgi yok.Üzgünüm.Madem 7 gün var en erken 5 gün sonra erken gebelik testi alıp birkez daha deneyin..
Evet görünüyor bir kaç gün sonra tekrarlayın geç döllenme gibi duruyor ama bir silik çizgi var bellibenimde adet tarihim yarin bakarmisiniz silik var goruyorum sizcede sonuc nedir :/
Evet görünüyor bir kaç gün sonra tekrarlayın geç döllenme gibi duruyor ama bir silik çizgi var belli![]()
Ewet, hafiften gorunuyorbenimde adet tarihim yarin bakarmisiniz silik var goruyorum sizcede sonuc nedir :/
Merhaba sonucunuz ne oldu ?bende bu akşam test yaptım 1 saat sonra ikinci çizgi belirdi ama bendeki bayağı belirgin çizgi off allahım ne olacak böyle bilmiyorum yine hayal kırıklığı olmasın lütfencevapladiginiz icin tsk edermins ohledir
malesef enfeksiyon cikti biraz hasta oldum :) bidahaki aylara ins ama bay belirginse gebelik vardirMerhaba sonucunuz ne oldu ?bende bu akşam test yaptım 1 saat sonra ikinci çizgi belirdi ama bendeki bayağı belirgin çizgi off allahım ne olacak böyle bilmiyorum yine hayal kırıklığı olmasın lütfen![]()
Sonuç ne oldu o zamandan beri?Merhaba sonucunuz ne oldu ?bende bu akşam test yaptım 1 saat sonra ikinci çizgi belirdi ama bendeki bayağı belirgin çizgi off allahım ne olacak böyle bilmiyorum yine hayal kırıklığı olmasın lütfen![]()
Maalesef yine olumsuz canımSonuç ne oldu o zamandan beri?
Uzulmeyin bi sonrakine olur ins.bat ne zaman?Maalesef yine olumsuz canım![]()