- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
- Konu Sahibi Butterfly193
Hayırlısı olsun bende adet oldumHayir test yapamadım bugün yapicam umudum yok ama negatif cikcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun bende adet oldumHayir test yapamadım bugün yapicam umudum yok ama negatif cikcak
Hayırlısı olsun bu ay olmadı diyer ay tekrardan denersin Allah gönlümüze göre nasip etsin inşallahHayırlısı olsun bende adet oldum
İnşallah bende olmadı ama sende vardır inşallahHayırlısı olsun bu ay olmadı diyer ay tekrardan denersin Allah gönlümüze göre nasip etsin inşallah
İnşallah canım pek sanmıyorum amaİnşallah bende olmadı ama sende vardır inşallah
Son durumun ne ben galiba kendi başıma femara kullanicamBenimde negatif çıktı ama adetim daha geçmedi
Bende o dusuncedeyim klomen yada femaraSon durumun ne ben galiba kendi başıma femara kullanicam
Yarın yada yarindan sonra adet günüm olmazsam bende tekrardan baslicamBı de ovulasyon testi almaya karar verdim
Kızlar sizce kuruma çizgisi mi yoksa gebelik
canim Kuruma çizgisi grimsi renkte oluyor. Senin galiba adet gününe bir kaç gün kala test yapıyorsun. Allah'ım gönlüne göre versin
Hadi ya.. ben 3 sene hamile kalmadım, kürtaj sonrası. Sonrada doktorum femara+ovitrel kullanmamı tavsiye etti. İlk denemede hamile kaldım. İnşaallah bu ay kalırsın. Çok zor bir süreç,beklemek .... Şu mübarek günler de Allah'ım evlat isteyenin kucağını boş bırakmasınAmin adet oldum zaten
Bende kullanıyorum şuan doktora sormadan ama çatlatma kısmını nasıl yaparım bilmiyorum kontrole giderim bı de östrojen hormonu 29 düşükmus galiba o yüzden tutunması zormuşHadi ya.. ben 3 sene hamile kalmadım, kürtaj sonrası. Sonrada doktorum femara+ovitrel kullanmamı tavsiye etti. İlk denemede hamile kaldım. İnşaallah bu ay kalırsın. Çok zor bir süreç,beklemek .... Şu mübarek günler de Allah'ım evlat isteyenin kucağını boş bırakmasın
Erken gebelik testlerine fazla güvenme canım sonra hayal kırıklığı oluyor bat yakınsa kaset test dene eğer çıkarsa kan verir kesinlestirirsin Allah gönlüne göre versin inşallahEki Görüntüle 3228691 Merhaba kızlar aranızda yeniyim Allah hepimizin gönlüne göre versin bu sabah ki aydınlıkta belli oluyor silik çizgi dün mü sonuçlar ise yaklaşık bi saat sonra baktığımda böyleydi sizce var mıdır böyle başına gelen var mı ?
Ben daha yeni gördüm bunu Atalı 10 gün olmuş sonucun ne oldu canımEki Görüntüle 3228691 Merhaba kızlar aranızda yeniyim Allah hepimizin gönlüne göre versin bu sabah ki aydınlıkta belli oluyor silik çizgi dün mü sonuçlar ise yaklaşık bi saat sonra baktığımda böyleydi sizce var mıdır böyle başına gelen var mı ?
Dayanamayıp kan verdim negatifti. 1 hafta vardı ve akşamında regl oldum normalde benim her ay 3 ,5 gün gecikirdi bile çok şaşırdım. 2 gün normalde reglim sürdü bugün 9. Gün ve 3 gündür mide bulantısı bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum sanki tekrar regl olcakmısm gibi. Kan testini erken mi yaptırdım acaba diyorum :/