- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
- Konu Sahibi Butterfly193
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha net çekebilir misin cünkü anlaşılmıyor
Adetim düzensiz 2 3 gün fln var çıplak gözle çok net görünüyor ama fotoğrafta fazla belli olmuyoBen pek göremedim acıkcası adetine ne kadar var
Erken gebelik testi mi buAdetim düzensiz 2 3 gün fln var çıplak gözle çok net görünüyor ama fotoğrafta fazla belli olmuyo
Bak ben adetime beş gün varken yapmıştım bu sekilde cıktıAdetim düzensiz 2 3 gün fln var çıplak gözle çok net görünüyor ama fotoğrafta fazla belli olmuyo
EvetErken gebelik testi mi bu
AnladımBak ben adetime beş gün varken yapmıştım bu sekilde cıktı
5 dakika 7 dakika öyle bı şey dakika tutmadım ama geç çıkmadı öyleBelli oluyor silik çizgi kaç dakika içinde cikti
Gebelik var bence adet gününe de 2-3 gün kalmış geciksin testi tekrarla5 dakika 7 dakika öyle bı şey dakika tutmadım ama geç çıkmadı öyle
Bı de 2 3 gün mu ondan da emin değilim en son kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra düzen şaşıyor diyolar teşekkür ederimGebelik var bence adet gününe de 2-3 gün kalmış geciksin testi tekrarla
İnşallah vardır hayırlısı olsun senin kaç günün var adeteBenim testimde senin testinden birazdaha silik çıktı 7 dakika içinde inşallah bende pozitif görürüm
4-5 gün var adetime inşallahİnşallah vardır hayırlısı olsun senin kaç günün var adete
Rica ederim o zaman testi tekrarlarsin 2 gün sonra falanBı de 2 3 gün mu ondan da emin değilim en son kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra düzen şaşıyor diyolar teşekkür ederim
Seninkine benden çok varmış bı de ikimiz içinde hayırlısı olsun4-5 gün var adetime inşallah