Merhaba canım
öncelikle Allah razı olsun darısı başına inşallah
. İnanın tam 8 ay kendi kendime olmasını bekledim baktım olmuyor doktora gidip pcoslu olduğumu öğrendim doktorum dediki pcos kısırlık değil dedi sakın o şekilde algılamayın akışına bırakın olacaktır özellikle kafana takma dedi. Düzenli folik asit önerdi.Doktordan iki ay sonra eşimle memleketimize dönmek zorunda kaldık ve o süreçte ben hiç düşünmedim yani üstüne durmadım olsun diye ev arama süreci taşınma süreci yerleşme süreci derken hamile olduğumu öğrendim tanıdığım bir ebe var dediki kesinlikle kafan başka şeylerde olduğu için hamile kaldin pcos hastalarında bu çok önemli stres yapmamalısın dedi. Sonra düşük oldu tabi sonu
Ama ben sevindim 1 yıl sonunda hamile kalabildigime tabiki
. Doktorum düşük olduktan sonra adet geçsin öyle devam et bekleme dedi. Tabi biz yine yoğunluktan üstüne durmadık olursa olur mantığıyla tabi hayat değişikliği de oldu bizim için yaşam tarzimiz değişti. Yani tekrar olacağını hiç ummuyorduk. Rabbimin mucizesi
suân benimle . Eger sonu yine hüsran olmazsa tabi
folik asit kullanımını hiç ihmal etmiyorum canım birde eşim sorun olmamasına rağmen keci boynuzu pekmezi kullanıyordu hergun. Yani sana tavsiyem canım kafanı dağıtacak başka şeyler bul gerisi gelecektir ben buna inanıyorum inşallah rabbim sana da nasip eylesin en kısa zamanda