- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
-
Hic böyle olmamıştı tek çizgi cikiyodu ama kuruyunca bembeyazdi böyleBende de böyle oldu negatifti test bozuk malesef
Hic bi fikrim yok maalesef ovulasyon testi de yapmadim adet olamadigim için yumurtlama olur mu bilemedim ama su zamanlar uygulamaya gore yumurtlama donemindeyimCanım 10 dakikayı geçen testler geçersiz oluyor. Yine de kan testi yaptır aklında kalmasın ama şu an yumurtlama dönemindesin galiba
Uygulamalar yanıltıyor ki regl olamıyormuşsunuz zatenHic bi fikrim yok maalesef ovulasyon testi de yapmadim adet olamadigim için yumurtlama olur mu bilemedim ama su zamanlar uygulamaya gore yumurtlama donemindeyim
Uygulamalar yanıltıyor ki regl olamıyormuşsınuz zaten
Ayy ayyy gerçekten darlandumm artık hamile kalsak bi dert kalmasak başka bir dert valladiyelimki ayin 8 veya 9 olan iliski tutsa yinede erken bu sonuc icin su olabilir daha onceki iliskilerin den biri ymurtlamaya denk geldi ise zaten dogru durust adette olmadin o olabilir ama bence biraz bekle ilacin yeni bitti bir kac guncuk bekle adet olmazsan bir test yap yine
Allah en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahAyy ayyy gerçekten darlandumm artık hamile kalsak bi dert kalmasak başka bir dert valla
bravooo bunu bende diyecektim gercektende uygulamalar yaniltabilir en guzeli ovulasyon testi veya doktor takibi olmadi her 2 gune bir iliskiUygulamalar yanıltıyor ki regl olamıyormuşsınuz zaten
Amiin cümlesine inşallah. Bu ay geçsin 8 10 bekleyim bi adet olursam hsg cektircem olmazsam hapa devam etcem ovulasyon testi alcam. Ya birgebeningunlugu sitesinden yada minnakkurabiyelerden veya da trendyolda labaquick görmüştümAllah en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahovülasyon testlerini deneyebilirsiniz
Doktora gittigimde yumurtlamamla alakali bisey demedi alttan baktiginda yumurta filan gorse derdi herhalde of bilemedm ilk defa yasadigim seyler acemiyim. 4 ekimde gittigimde asistan doktor yanındaki hemsireye benim hakkimda rahimde kalinlasma ve 6 milimlik zararsiz bi kist var dedi ben korkunca da her kadinda olur adetle atilir dedibravooo bunu bende diyecektim gercektende uygulamalar yaniltabilir en guzeli ovulasyon testi veya doktor takibi olmadi her 2 gune bir iliski
evet malesef ama stress yok bu altin kural en cok stress zarar veriyor ve engelliyorAyy ayyy gerçekten darlandumm artık hamile kalsak bi dert kalmasak başka bir dert valla
korkma insallah guzel haberdir rahim kalinlasmasida gebelige yoruluyor bazen ama adet olmadigin icinde olabilriDoktora gittigimde yumurtlamamla alakali bisey demedi alttan baktiginda yumurta filan gorse derdi herhalde of bilemedm ilk defa yasadigim seyler acemiyim. 4 ekimde gittigimde asistan doktor yanındaki hemsireye benim hakkimda rahimde kalinlasma ve 6 milimlik zararsiz bi kist var dedi ben korkunca da her kadinda olur adetle atilir dedi
Amaan diyorum olursa olur olmazsa nasip salla diyorum ama aklimdanda inşallah olur olursa vs diye hayaller kuruyorumevet malesef ama stress yok bu altin kural en cok stress zarar veriyor ve engelliyor
yalniz adet olmasan bile yumurtlama ihtimalin var belkide oyle birsey oldu
3 5 gun daha bekleyim demistim kendi kendime öyle yapayimkorkma insallah guzel haberdir rahim kalinlasmasida gebelige yoruluyor bazen ama adet olmadigin icinde olabilri
ya sen su gebelik testini birdaha mi yapsan yarin sabah guzelce ilk 10 dk dolunca bir resim cek yolla bize
benim ilk dedigimde o bencede bekle biraz sabr3 5 gun daha bekleyim demistim kendi kendime öyle yapayim
Hakkimizda hayırlısı olsun ınsalah sağ saglim gebelikle yasarda kucagimiza aliriz. Ama hic boyle bi kuruma cizgisi yaşamamıştım garip oldumbenim ilk dedigimde o bencede bekle biraz sabr
acikcasi kuruma cizgisi gibi gelmedi bana da pembe olmaz cunki ama rengin dagilmasi kafami karisitrdi ilk hali ile resmi olaydi bir bakardimHakkimizda hayırlısı olsun ınsalah sağ saglim gebelikle yasarda kucagimiza aliriz. Ama hic boyle bi kuruma cizgisi yaşamamıştım garip oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?