- 4 Şubat 2022
- 47
- 26
- 26
-
- Konu Sahibi aylanaktara
Kuruma çizgisi cnm beş dk dan sonra çıkan sonuç geçersizArkadaşlar merhaba ben dün gece 2 de gebelik test yaptım yarım saat içinde bişey yoktu sabah tekrar baktığımda yani 6 saat sonra böyleydi adetime 3 gün var sabah ilk idrarla yaptım negatif sizce bu kuruma çizgisi mi bakar mısınız
Evet malesefTeşekkür ederim bir umut bekliyorum işte
Allah aşkına paranı testlere vereceğine gidip kan ver1 test daha yap bugun ama baska marka olsun
Ayy kuzum hayırlı olsun bende dün akşam yaptım unuttum uyudum bu akşam baktığımda bariz belliydi sonra su tuttum çizgi gitmedi ilk foto su tutmuş hali diğeri bulduğum hali bakarmısınız varmıdırBence var yarin sabah tekrarla bende yok dedim attim koseye ertesi gun tekrara yaptim var.
Aminn hepimizin olsun inşallaahhh ❤❤Heveslenme istersen üzülmeni istemem ama istersen bi kan ver emin ol malesef benim gebelik olmadı çok sevinip heyecanlanmıştım hayal kırıklığı oldu kuruma çizgisi olabilir seninde ama inşallah değildir bebiş vardır
Merhaba, muhtemelen kimyasal gebelikti çünkü testten 3 gün sonra şiddetli bir kanama başladı maalesef. Kısmet değilmişBenimde böyle çıktı bi kaç gün sonra tekrarladım pozitif çıkmıştı fakat ertesi gün adet oldum kimyasalda olabilir bilmiyorum inşallah siz hamilesinizdir