Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aylanaktara

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
47
26
26
Arkadaşlar merhaba ben dün gece 2 de gebelik test yaptım yarım saat içinde bişey yoktu sabah tekrar baktığımda yani 6 saat sonra böyleydi adetime 3 gün var sabah ilk idrarla yaptım negatif sizce bu kuruma çizgisi mi bakar mısınız

Eklentiler

• 1F6D9B4E-373B-4718-BC8B-22639E09FF83.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 2.818
Merhaba,

Geçen hafta kan verdim negatif çıktı, pkoyum geciiktim ama hep düzensiz olduğum için ne kadar geciktiğimi kestiremiyorum tabi. Yapar yapmaz bir hayalet çizgi vardı ama belli belirsiz diye bir kenara koydum sonra baktığımda bu şekildeydi. Kuruma çizgisi midir?

Arkadaşlar merhabalar ,Kafam çok karışık .Size bir kaç sorum olacak . 17 şubat son adet tarihimin ilk günü. dün akşam kaset test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama belli oluyor. Bugün hemen erken gebelik testi alıp (Awox marka verdi eczacı) tekrardan yaptım daha net bir çizgi bekliyordum ki ama maalesef hayal kırıklığına uğradım bir şey çıkmadı . test içini açınca 2.çizgi hafif belliydi ama kuruma çizgisiydi bence o . Bu arada daha önce 2 kere gebelik kaybı yaşadım . Kan pıhtılaşması çıktı. o yüzden eğer gebeliğim varsa bir an önce doktora gitmem gerekiyor ki iğneye başlayacağız. o yüzden peşpeşe günlerde testi yaptım . Birde adet olacakmışım gibi kasık ağrım var kaç gündür. lütfen akıl verin

Bence var yarin sabah tekrarla bende yok dedim attim koseye ertesi gun tekrara yaptim var.
Ayy kuzum hayırlı olsun bende dün akşam yaptım unuttum uyudum bu akşam baktığımda bariz belliydi sonra su tuttum çizgi gitmedi ilk foto su tutmuş hali diğeri bulduğum hali bakarmısınız varmıdır

Eklentiler

• IMG20220323202745.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 708
  • IMG20220323202054.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 630
  • IMG20220323201958.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 736
Heveslenme istersen üzülmeni istemem ama istersen bi kan ver emin ol malesef benim gebelik olmadı çok sevinip heyecanlanmıştım hayal kırıklığı oldu kuruma çizgisi olabilir seninde ama inşallah değildir bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…