Kuruma çizgisi mi yoksa hamilelik mi ?

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
460
147
Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.

Eklentiler

• IMG_20211127_164932.jpg
    IMG_20211127_164932.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 275
Son düzenleme:
İkisinde de çıkmış ne kadar silik ve dağılmış olsa da adet olmazsaniz pazartesi kan verin derim yada tekrarlayın testleri

Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım silik çıktı ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
Maalesef kuruma çizgisi 🥺

Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
Canım selam benimde böyle oldu acaba senin son durum nedir ? 2 dk bekledim yoktu bıraktım gittim sonra bbaktığımda böyle gördüm

Eklentiler

• 6E273D6B-33A4-4EC4-87A1-78C1CE680408.jpeg
    6E273D6B-33A4-4EC4-87A1-78C1CE680408.jpeg
    54,3 KB · Görüntüleme: 255
Merhabalar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu ve çatlama günü dahil 4 gün değerlendirdim regl öncesi belirtilerim henüz yok ve reglime 6 gün var gebelik olusmus mudur yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum 🥺

Canım var gibi de ama kurumaya da benziyor naptın sonrasında kan verdin mi

X