Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunuyorsan gebelikten neden şüphe ediyorsun anlamadım evet artımed yalancı çıkarıyor diyorlar ama predictor da yaptığım ilk 2 test silik çizgiydi bu da öyle kafam karıştı iyiceDün kan verdim mesela <0.01 di bundan iki gün önce freely silik çıkınca da 0.05 di![]()
Nebilim ya her korunma yöntemi %100 değil silik çıkınca bı tuhaf oldum kan verdim negatifti ben hiç silik yaşamamıştım ondan endişe ettimKorunuyorsan gebelikten neden şüphe ediyorsun anlamadım evet artımed yalancı çıkarıyor diyorlar ama predictor da yaptığım ilk 2 test silik çizgiydi bu da öyle kafam karıştı iyice
Bugün kan ver istersen verebiliyorsan acilde kaç gün var reglineKorunuyorsan gebelikten neden şüphe ediyorsun anlamadım evet artımed yalancı çıkarıyor diyorlar ama predictor da yaptığım ilk 2 test silik çizgiydi bu da öyle kafam karıştı iyice
Yarın regl olmam lazım normalde 1 2 günde önce olurum ama bilmiyorum gecikmede kan vericem zaten bence sende bi kan ver tüm korunma yöntemleri işe yaramayabiliyo yada testin hatalıdırBugün kan ver istersen kan gün var regline
Daha dün kan verdim <0.01 diYarın regl olmam lazım normalde 1 2 günde önce olurum ama bilmiyorum gecikmede kan vericem zaten bence sende bi kan ver tüm korunma yöntemleri işe yaramayabiliyo yada testin hatalıdır
O zaman test hatalıdır canımDaha dün kan verdim <0.01 di