İlk yaptıgında var mıydı? Eğer yoksa ilk yaptıgında sonrası kuruma çizgisi oluyo kuzumTest yaptım bugün gün içinde adet olalı 2 hafta oldu ama Bi süre sonra böyle çıktı tam hatırlamıyorum biliyorm 10 dk içinde çıkan doğru sonuç ama kuruma çizgisi mi emin olamadım yarin sabah tekrar yapacağım yorumlar mısınız
Valla Bi gördüm sanki ama psikolojik midir bilemem bu kadar net değildi amaİlk yaptıgında var mıydı? Eğer yoksa ilk yaptıgında sonrası kuruma çizgisi oluyo kuzum
Suya tuttum gitmedi ama Bi yerde okumuştum suya tutarsan giderse kuruma çizgisi gitmezse değil diyeİlk yaptıgında var mıydı? Eğer yoksa ilk yaptıgında sonrası kuruma çizgisi oluyo kuzum
Bak ben test yaptım mesela elimde olanı hemen çekmiştim hatta gözümmü yanılıyo dedim kuruduktan sonra da iyice belli oldu ama bende diyorum acaba var mı güvenmiyorum bugün adetim geçeli 2 gün oldu bekliyorum hala bu testi adetten önce yaptıştım ama güvenmiyorum yinedeValla Bi gördüm sanki ama psikolojik midir bilemem bu kadar net değildi ama
Ben inanmıyorum ona ya geçen bi arkadaşta yaptı çizgi gitmedi hastalandıSuya tuttum gitmedi ama Bi yerde okumuştum suya tutarsan giderse kuruma çizgisi gitmezse değil diye
Evett sende de gözüküyor canım dha net hatta ayetinde geçmiş bence kan ver belli olsnBak ben test yaptım mesela elimde olanı hemen çekmiştim hatta gözümmü yanılıyo dedim kuruduktan sonra da iyice belli oldu ama bende diyorum acaba var mı güvenmiyorum bugün adetim geçeli 2 gün oldu bekliyorum hala bu testi adetten önce yaptıştım ama güvenmiyorum yinede
Tabiki de sonuçta kan testi gibi kesin değil bu testler ama işte umut diyelim inşallah hayırlısıyla isteyen herkese versin Allah vakti zamanı vardır illaBen inanmıyorum ona ya geçen bi arkadaşta yaptı çizgi gitmedi hastalandı
İşte bende umudumu şöyle yitirdim adet günüm kasık ağrım gitti kramplarım gitti hep demekki değilim diyorumEvett sende de gözüküyor canım dha net hatta ayetinde geçmiş bence kan ver belli olsn
Belli olmaz ki o kişiden kişiye değişir bence kan vermelisin benim adetim gecikmedi dha ama işte aklıma düştü yaptım öyleİşte bende umudumu şöyle yitirdim adet günüm kasık ağrım gitti kramplarım gitti hep demekki değilim diyorum
Bak buda adetime 4 gün kala yaptım gölge gibi var ama buda çizgi sonradan gittiBelli olmaz ki o kişiden kişiye değişir bence kan vermelisin benim adetim gecikmedi dha ama işte aklıma düştü yaptım öyle
Bak buda adetime 4 gün kala yaptım gölge gibi var ama buda çizgi sonradan gitti
İşte çizgi kaybolunca kuruduktan sonra dedım yok kendini yormaEvett bunda baya hayalet çizgi görünüyor çok az o da belki gec döllenme olmuştur her gün sabah yap istersen test zaten varsa gün geçtikçe koyulasir
Kendini dinle o zaman Biraz dha belirtiler olursa tekrar yaparsın kendi vücudunu bilirsin çünkü emin olmak için inşallah vardır yaİşte çizgi kaybolunca kuruduktan sonra dedım yok kendini yorma
Bak buda adetime 4 gün kala yaptım gölge gibi var ama buda çizgi sonradan gitti
İşte benımde böyle var testim gayet belli hatta bak atayım herkes hamilesin dedi ama insan emin olamıyo bu adetimden 6 gün önceydi meselaEki Görüntüle 3131185
Benimde regle 6 gün kala olan testi yarın 3 gün kalmış olacak pazar günü tekrarlayacağım, ilk defa çizgi gördüm ama bilemiyorum tabi
İşte benımde böyle var testim gayet belli hatta bak atayım herkes hamilesin dedi ama insan emin olamıyo bu adetimden 6 gün önceydi mesela
Evett gördüm bende ama fazla mı damlattiniz yoksa beklediği için mi öyleEki Görüntüle 3131185
Benimde regle 6 gün kala olan testi yarın 3 gün kalmış olacak pazar günü tekrarlayacağım, ilk defa çizgi gördüm ama bilemiyorum tabi
aslında ikisi de değil rengiyle oynadım gözükmüyor fotoda çok silikti :)Evett gördüm bende ama fazla mı damlattiniz yoksa beklediği için mi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?