- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
-
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Canım bı test daha yap bence ve ilk 10dakikayi baz al hatta adetine daha varsa erken gebelik testi al bence o daha garantisi. Böyle bakınca var gibi ama bence bı test daha yap hayirlisi inşallahLutfen bakar misiniz
Erken gebelik testi yapmistm bi seferinde, ikinci cizgi silik gibiydi ama negatjf çıkmıştı 3 4 ay önce isteCanım bı test daha yap bence ve ilk 10dakikayi baz al hatta adetine daha varsa erken gebelik testi al bence o daha garantisi. Böyle bakınca var gibi ama bence bı test daha yap hayirlisi inşallah
Bu teste göre hamilesin ama çizgi hani geç çıktıysa kurukamada bı kere benim ikinci cizgim çok net vardı ama kan verdim negatifmis kist olduğunda da böyle çıkabilir. Bence eczane kapanmadan bir test al bunda böyle varsa erkende tam net kırmızı çizgi çıkar. İnşallah hamilesindir canimErken gebelik testi yapmistm bi seferinde, ikinci cizgi silik gibiydi ama negatjf çıkmıştı 3 4 ay önce iste
Bunu yaptım 2 3 dk icinde ışıkta 2. Cizgiyi beyaz olarak gördüm bekledim 2. Cizginin varligi belliydi ama ne pembe ne kirmiziydi sonra cope attim 1 2 saat sonra baktim boyleydiBu teste göre hamilesin ama çizgi hani geç çıktıysa kurukamada bı kere benim ikinci cizgim çok net vardı ama kan verdim negatifmis kist olduğunda da böyle çıkabilir. Bence eczane kapanmadan bir test al bunda böyle varsa erkende tam net kırmızı çizgi çıkar. İnşallah hamilesindir canim
Canım inşallah vardır ama ben olsam ya kan verirdim ya testi yenilerdim. Haberdar et beni de inşallah hamilesindirBunu yaptım 2 3 dk icinde ışıkta 2. Cizgiyi beyaz olarak gördüm bekledim 2. Cizginin varligi belliydi ama ne pembe ne kirmiziydi sonra cope attim 1 2 saat sonra baktim boyleydi
İnşallah canim benim 3 5 gun daha duruyumda adetim gecsin ümitlenmeyimCanım inşallah vardır ama ben olsam ya kan verirdim ya testi yenilerdim. Haberdar et beni de inşallah hamilesindir
Haber ver bana da burdanİnşallah canim benim 3 5 gun daha duruyumda adetim gecsin ümitlenmeyim
Testi tekrarla istersen bozuk sankiBen bebe time testi yaptim. İlk dakikalarda 2 cizgi beyaz gibi gözüktü ışık altinda normalde böyle olmuyodu. Aradan 1 2 saat gecti ve sonuc bu . Hic böyle bi kuruma cizgisi yasamadim daha doğrusu boyle cizgiyi hic gormedim hep tek cizgi gördüm cope attim kururken bile bembeyaz sadece tek cizgi vardi.
Bu arada sat 26 eylul gibiydi ben tam regl olamadim. 4 ekimde kadin doguma gittim. 6 milimlik zararsiz bi kist var adetle atılır dedi adet olamiyorum dedim ( 2 3 aydir ya az adet oluyodum yada cok. Normalde 1 hafta adet olurum kahve baslar kirmizi olur son zamanlarda ise sadece kahverengi gibiydi lekelenme gibi). Bana duphaston yazdı sabah aksam ic dedi 10 gun . Yanina vitamin istedim folbiol folik asit yazdi arada kullan dedi. 5 ekimden bu yana ilaci kullaniyorum , yarin ilac bitecek ve 8,9,11,12,13,14 ekimde iliskimiz oldu. Tahmini bat ise 27 ekim civari.
İnşallah canimHaber ver bana da burdan
Tekrar edicemTesti tekrarla istersen bozuk sanki
Canım yeni test yaptin miTekrar edicem
Bence hamilelik var. Boyle kuruma cizgisi hic gormedimBen bebe time testi yaptim. İlk dakikalarda 2 cizgi beyaz gibi gözüktü ışık altinda normalde böyle olmuyodu. Aradan 1 2 saat gecti ve sonuc bu . Hic böyle bi kuruma cizgisi yasamadim daha doğrusu boyle cizgiyi hic gormedim hep tek cizgi gördüm cope attim kururken bile bembeyaz sadece tek cizgi vardi.
Bu arada sat 26 eylul gibiydi ben tam regl olamadim. 4 ekimde kadin doguma gittim. 6 milimlik zararsiz bi kist var adetle atılır dedi adet olamiyorum dedim ( 2 3 aydir ya az adet oluyodum yada cok. Normalde 1 hafta adet olurum kahve baslar kirmizi olur son zamanlarda ise sadece kahverengi gibiydi lekelenme gibi). Bana duphaston yazdı sabah aksam ic dedi 10 gun . Yanina vitamin istedim folbiol folik asit yazdi arada kullan dedi. 5 ekimden bu yana ilaci kullaniyorum , yarin ilac bitecek ve 8,9,11,12,13,14 ekimde iliskimiz oldu. Tahmini bat ise 27 ekim civari.
Hayirli olsunİnşallah vardır,soradan olusanlara çok güvenmemek lazım.Mesela bu da benim sonradan oluşan ikinci cizgim
Teşekkür ederim ama doğru olduğunu sanmıyorum.Testlerde maalesef bu kadar belirgin kuruma çizgileri bile oluşuyor.Ilk hadi 20 dakika olsun ama saatler sonra olusanlar yanıltıcı.Hayirli olsun
Bende bu söylemlerin tam tersine sahit oldum arkadasim gebelik testini 1 saat sonra cöpten cikarmisti cift cizgiyi gördü teredüt etti ve kan verdi sonuc pozitif ti ben gecen sene gebelik testi yapmistim eylülde ve 5 dakkada pozitif cikti ama gebelik yoktu :) testler yaniltiyor evet ama ilk 10 dk 20 dk diye sartlandirmamak lazim farkli gelisebiliyor olaylar.Teşekkür ederim ama doğru olduğunu sanmıyorum.Testlerde maalesef bu kadar belirgin kuruma çizgileri bile oluşuyor.Ilk hadi 20 dakika olsun ama saatler sonra olusanlar yanıltıcı.