• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurum sınavları için kpssye gircekler bi bakabilirmi?

BenArabesk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
4.605
55
0
Diğer
merhaba arkadaşlar,

bir sorum var bu kurum sınavları için diploma notu yada not ortalamasının belli geçerli bir barajı var mı? yoksa not ortalaması düşük olanda girebiliyormu?

ben okulumu uzatmalı bitirdiğim için bi kaç yıl tahmin ederseniz ki öyle yüksekte değil diploma notum ve not ortalamam :50::5:

merhaba arkadaşlar,

bir sorum var bu kurum sınavları için diploma notu yada not ortalamasının belli geçerli bir barajı var mı? yoksa not ortalaması düşük olanda girebiliyormu?

ben okulumu uzatmalı bitirdiğim için bi kaç yıl tahmin ederseniz ki öyle yüksekte değil diploma notum ve not ortalamam :50::5:

Kurum sınavından kastınız müfettişlik, uzmanlık, denetmenlik kadroları ise diploma notuna ihtiyacınız yok ama kpss a grubundan sınava girmenize ve belirli puanlara ihtiyacınız var.

Kurum sınavından kastınız müfettişlik, uzmanlık, denetmenlik kadroları ise diploma notuna ihtiyacınız yok ama kpss a grubundan sınava girmenize ve belirli puanlara ihtiyacınız var.

ohh :21:tşk ederim :16:

kpss kısmını biliyorum ve şimdiden çalışmaya da başladım yüksek puan alabilmek için:18:

anladığım kadarıyla A kadro uzmanlık,müfettişlik vs.. soruyorsun?
doğru anladıysam eğer,okul ortalamanın bir önemi yok.
yani bu adayın okul ortalaması düşük,bunu eleyelim diye bişey söz konusu değil,
ha mülakatta dersinki okulu dereceyle bitirdim,o zaman iyi bir izlenim olur.
onun dışında düşük bir ortalama elenme nedeni olmaz.
bizim komşumuzun oğlu 7 yılda bitirdi okul,ortalamasıda bi hayli düşüktü fakat 2 sene sıkı hazırlandı,uzmanlığı kazandı.
yani ortalamaya çok dikkat edilmiyor,sorulursa mülakatta vs söylersin.
önemli olan kpss de ve kurum sınavında aldığın puandır.
zaten bu puanlara göre de mülakatlara çağırılırsın.

Back