Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru ve Yıpranmış Saçlar için Tavsiye

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

didoOoSh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
36
0
86
37
Ankara
kızLar siz de ben gibi zamanında yıpranmış saçlara sahipseniz size önerebileceğim tek şey aktardan almış oldugum zeytin Şampuan'ıdır. Bilmiorum böyle ürün adı söylemek yasak mı ama sizle paylaşayım istedim gercekten bende cok işe yaradı ki benim saçlarım çok feciydi gören bakım yapmalısın derdi ama bu şampuanı denedkten sonra farkedilcek derecede saçlarım düzeldi herseyden önce parlamaya basladı bir de kabarık saclar için muhteşem çözüm diyebilirim cünkü benim saclarımı yatıştırdı.fiyatı biraz pahalı tabiki ben 15 tL'e almıstım Umarım denicek arkadaslar da aynı etkiyi görür

hergun bı bakım yapmaktan sacıma sıkıldım. dıorumkı. bemix badem yagı zeytınyagı yumurta bunların hepsını karıstırım sursem nasıl olurr

hergun bı bakım yapmaktan sacıma sıkıldım. dıorumkı. bemix badem yagı zeytınyagı yumurta bunların hepsını karıstırım sursem nasıl olurr

canım ben haftada birgün yapıyorum onu haftada 2 günde barcelino yağı ile bakım yapıyorum baya düzeldi saçlarım..

evt bugun aldım ılk defa surdum sımdı menekşe kokusu var ve ıcınde 19 adet yağ var netten baktıgımda ıse ıcınde 14 tane oldugu yazılıo acaba sahtemı dıe dusundum dısındakı resımde farklı cunku 4 senedır saclarım uzamıo hıc kestırmdedım cıtcıttan sıkıldımm :S

ben fransız bitkisel kozmetik ürünü yves rocher kuru saçlar için yıkanmayan kremini aldım inannılmaz bir etkisini gördüm saçlarım yanık, pırtık tırtık berbattı toparladı başkada marka kullanmam artık. şampuan saç kremi hepsini ordan alıcam bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…