How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Şampuan ve Saç Kremleri Kuru Saçlardan yumuşak saçlaraa

Kelebk

pembe hayat
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
480
1
96
Diğer
Aşırı boya ve fönden saçlarım çok kurudu taramak için biçok ürün kullanıyorum saçım açılsın diye işe yarıyor ama hiç bi şampuanda yumuşacık saçlar elde edemedim önerilerinizi bekliyorum kızlarr

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı boya ve fönden saçlarım çok kurudu taramak için biçok ürün kullanıyorum saçım açılsın diye işe yarıyor ama hiç bi şampuanda yumuşacık saçlar elde edemedim önerilerinizi bekliyorum kızlarr

Benimde saçlarım çok kuru ve yeni bir şampuan aldoım.

Aroma Fresh yumurtalı şampuan.

ilkin dedim nasıl olur ???Ama sonra düşündüm anneannem saçlarını zeytinyağı ve yumurta karışımı ile bekletir ve sonra yıkardı.kınayada yumurta katılır. içeriğini okudum gliserin ve yumurta diyor,fiyatıda uygun.

arkadaşım çok övdü 2 haftadır bu şampuanı kullanıyor.saçları pırıl pırıl parlamaya başladı,uçlarıda kırık kırıktı,kopuyordu,uçları sanki daha bi canlanmış geldi bana,henüz yeni aldım deneyeyım gelişmeleri yazarım .Dalagalı saçlarım zorda taranıyordu, kolayca taraya bilecegımde söyleniyor bakalım deneyeyim görelim

yumuşak ve ipeksi çok rahat taraya biliyorum.Gün boyuda bu hali devam ediyor.Saçlarımdaha parlak,anlatılanlar doğruymuş bir ara forumda yumurtalı şampuan yapalım içine ekleyelim fln denilmişti.denememe gerek kalmadı bir de bu sıcaklarda yumurtalı yumurtalı kokmak vardı:))

Aroma fresh yumurtalı şampuanın kokusuda süper nihayet saçlarımı rahat rahat taraya biliyorum.İnşallah kırıklarımada iyi gelecekkaydirigubbakcemile3

Back