- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
- Konu Sahibi incitanemtuana
biraz teyzemden biraz yengemden :) aldim bu tarifi
saolsunlar rabbim ikisinide basimdan eksik etmesin insallah
havuclar soyulup
rendelenicek
tavaya az zeytin yagi döküp kavrulcak ben 2dis sarimsagi ince ince dograyip icine attim kavururken teyzem önermisdi harika oluyo tuz ve karabiberde eklenicek
yogurt sosuna göz karari mayonez ekleyip yine arzuya göre dereotu ilave edilcek ve karistirilcak
1kg havuc
yarim kutu yogurt
mayonez
2dis sarimsak
kuru dereotu
tuz karabiber
zeytinyagi
havuclari servis tabagina alip üzerine sosunuzu ilave edin ve karistirin ben en son üstüne yine dereotu serptim
bu dereotu fikrinide yengemden aldim yani gullerdiyarindan taniyanlariniz vardir :)
harika yakisdi ya bayildim
sarimsaginida yogurt sosunun icine diil havuclari kavururken icine dogramayida teyzemden ögrendim
fark belli oluyo daha kavrulurken nefis kokuyo cig yerinede pismis oluyo
yapanlar olursa affiyet bal seker olsun kizlar :)
saolsunlar rabbim ikisinide basimdan eksik etmesin insallah
havuclar soyulup
rendelenicek
tavaya az zeytin yagi döküp kavrulcak ben 2dis sarimsagi ince ince dograyip icine attim kavururken teyzem önermisdi harika oluyo tuz ve karabiberde eklenicek
yogurt sosuna göz karari mayonez ekleyip yine arzuya göre dereotu ilave edilcek ve karistirilcak
1kg havuc
yarim kutu yogurt
mayonez
2dis sarimsak
kuru dereotu
tuz karabiber
zeytinyagi
havuclari servis tabagina alip üzerine sosunuzu ilave edin ve karistirin ben en son üstüne yine dereotu serptim
bu dereotu fikrinide yengemden aldim yani gullerdiyarindan taniyanlariniz vardir :)
harika yakisdi ya bayildim
sarimsaginida yogurt sosunun icine diil havuclari kavururken icine dogramayida teyzemden ögrendim
fark belli oluyo daha kavrulurken nefis kokuyo cig yerinede pismis oluyo
yapanlar olursa affiyet bal seker olsun kizlar :)