Salata Tarifi Kuru Dereotlu Havu Salatas-Resimli

havuç salaltası çok severimhihoyyytdereotu yerine maydanoz koysak olurmu incim:1ninca:eek:lur olur:1hug:çünkü dereotu hç sevmiyorum:kedi::mymeka:ellerine sağlık hamarat hatunumŞeniz

opuyorumnanaktanamanda benim balima cimcimeme valla maydanozlu hic denemedim ama dereotu koymadanda cok yapmisligim var yani onsuzda yapabilirsin canimopuyorumnanaktan
:kedi:yok kiz ne hamarati sizin tariflerinizin yaninda benimki devede kulak kalir:eek:

ellerine sağlık canım

havuçu kızartıp sarmısaklı yoğurtlu çok yaparım ama dere otunu denememiştim bide sarmısağı kvurmamıştım bidahakine böle derim teşekkürler Şeniz

:kedi:tskler canim benim saolopuyorumnanaktan
yerimsenibenbende havucu kizartip sarimsakli yogurdunu hep üstüne dökerdimyerimseniben
kaydirigubbakcemile5ama yengem ve teyzemin sayesinde yeni bir alternatif daha ögrendim ve ne yalan söyliim cokda hosuma gitti sarimsagin cig halinden daha güzel dereotunuda cok severim zatenkaydirigubbakcemile5
yerimsenibentavsiye ederim inanyerimseniben
:eek:denicek olursan yorumunuda beklerim canim:eek:

buda resmi kizlar

abla daha dün annamla bu salatayi konusuyoduk yapmak istemistim ama tarifi bilmiyordum teyzeme sormak istordum emme senin tariflerinden ögrenmek nasipmis:roflol:
yapacagim bayiliyorummm...en sevdigim salata diye bilirim...mmmmhhhhh agzim sulandi hemde saglikli(mayonez haric:jeyyar:)ama onsuzda tati cikmoor demi yavsss:dance:

abla daha dün annamla bu salatayi konusuyoduk yapmak istemistim ama tarifi bilmiyordum teyzeme sormak istordum emme senin tariflerinden ögrenmek nasipmis:roflol:
yapacagim bayiliyorummm...en sevdigim salata diye bilirim...mmmmhhhhh agzim sulandi hemde saglikli(mayonez haric:jeyyar:)ama onsuzda tati cikmoor demi yavsss:dance:

zemuszemuszemuszemuszemuszemus
hadi ya bak sen her isde hayir vardir
kaydirigubbakcemile5denersen mutlaka resminide ekle balimkaydirigubbakcemile5

X