Maske Tarifleri Kuru Ciltler için..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

allure38

............
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
418
2
Kızlar Suna Dumankayanın bir tarifiydi.. Bal ve yağı karıştırıp yüzünüze sürüyorsunuz..Yarım saat bekletip yıkıyorsunuz.. Kuru ciltlere iyi geliyormuş :)

Kızlar Suna Dumankayanın bir tarifiydi.. Bal ve yağı karıştırıp yüzünüze sürüyorsunuz..Yarım saat bekletip yıkıyorsunuz.. Kuru ciltlere iyi geliyormuş :)

ya ben cildimle buldum belayı kızlar o kadar kuru ki dediler bağdem yağı sür iki üç gün sirdüm sonra yüzümdeki kılları uzatır diye vaz gectim ki her akşam sürüyordum ve her sabahta cildim kupkuru pul pul acaba senin tarifin işe yarar mı denedin mi

ya canım ben denedim ama düzenli olarak yapmadım olsun dene denemekten bişey olmaz :) kimyasal değil bişi değil dimi ama :)

ya canım ben denedim ama düzenli olarak yapmadım olsun dene denemekten bişey olmaz :) kimyasal değil bişi değil dimi ama :)

haklısın elif de bağdem yağını bıraktım ben tüylenme olur diye hatta çenemdeki tüyler biler biraz belirginleşti biliyor musun o yüzden birde benim cildim çok hassas o açıdan yani

Yani .. Çünkü saçlar için kulanılır badem yağı çok çıksın diye saçımız güçlensin diye.. ben kullanıyorum sacıma.. Yüzüne kullanma sen başka seyler dene :) Bak mesela çilek yağı da iyi gelirmiş kuru cilde ben almştım ama parfüm gbi kullanırım dıye almştım çilek yağını onuda dene istersen hem çok güzel kokuyor :):)

yaaa tşk ederim deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…