eyy kuru ciltliler ahalisi :))bi ses verin
arkadaşlar merhaba.kuru ve hassas bir cilde sahip oldugum için aynı cilt tipine sahip bakım yaptırmış( cilt bakımı,ürünleri,mezoliftingi vs..) ve memnun kalmış arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.yaşım 32 ve yüzümde ince çizgiler oluştu.bunu önlemenin -azaltmanın yollarını bulan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.
buarada 25 -30 yaş üstü kremlerde bulunuyor yazmayı unuttummrb. Sana önerebileceğim vıchy. Ben karma ciltliyim vıchy aquathermal su bazlı 20 yaş üstü nemlendirici krem ve göz altı içinde ayriyeten alırsan çok memnun kalırsın. 2 haftadır kullanıyorum ben dahil etrafımdaki herkes değişikliği farkediyor
emidaf merhaba...aynı dertten muzdaripiz ikimizde.bende seboreik dermatit var.cildim kızarır,pul pul olur.diğer sayfadada yazdığım gibi iki ürün tavsiye edebilirim sana,araştırıp hangisi sana uyarsa alırsın.1.la-roche posay pıtyval 2.roc endriyal.
nsnnhr birde sen yüzüne hangi marka fondoten kullanıyorsunuz :44:ben kullanamıyorum yüzümde leke leke duruyor sürüncemakyaj yapmıyorum bende ama bazen gerekli oluyo