kuru cilt ve bakımı

samyelimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
46
0
arkadaşlar merhaba.kuru ve hassas bir cilde sahip oldugum için aynı cilt tipine sahip bakım yaptırmış( cilt bakımı,ürünleri,mezoliftingi vs..) ve memnun kalmış arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.yaşım 32 ve yüzümde ince çizgiler oluştu.bunu önlemenin -azaltmanın yollarını bulan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

Canım yaaa.. kıyamam kimse cevap yazmamış ben yazarım şimdi:) Neyse, buradakilerin geri kalanı yağlı cilt olabilir; ama ben karma ciltliyim:) yani kuruyan tarafım da var. Kuru olan bölgelerde gerçekten çizgilenmeler oldu. Büyüteçli aynada derin yol gibiler. Ama bol bol nemlendirmek iyi geliyor(yağsız, su bazlı). birde artık yüze enjeksiyonla hyalüronic asit enjekte edilerek nemlendirme var. Onu evde yapamazsın tabi. nerede yaşıyorsan iyi bir klinik bulup yaptır derim. ben yaptırıcam. bu çizgiler derinleşmeden.
umarım yardımcı oldum, bye

teşekküreler sevgultuna cvp için.ewet o çizgilerden bende de var.nemlendiriyorum ama yine de belli bir yaştan sonra daha fazla bakıma ihtiyaç duyuyor sanırım.kısaca profesyonel bakım gerektiriyor artık.sen bu hyalüronic asit enjeksiyonunu iyice araştırdın mı? geçen aylarda bir doktorla görüştüm yüz mezoliftingini bayağı övmüştü.iğneli tabi.cildin alt tabakasına vitamin enjeksiyonu yaparak nemlenmesini ve canlanmasını sağlayan bir yöntemmiş.1 seansı 250 tl idi ama :) :44:

vallabenim cildimde kuru arko krem kullana kullana bi hal oldu özellikle ağız çevrem..sinir oluyorum banyodan sonra yaa:95:

bebe yağı özellikle aloveralı olandan canım kullandım banyodan sonra sür ohh mis gibi bide arko sür sürekli...

mrb. Sana önerebileceğim vıchy. Ben karma ciltliyim vıchy aquathermal su bazlı 20 yaş üstü nemlendirici krem ve göz altı içinde ayriyeten alırsan çok memnun kalırsın. 2 haftadır kullanıyorum ben dahil etrafımdaki herkes değişikliği farkediyor

buarada 25 -30 yaş üstü kremlerde bulunuyor yazmayı unuttum

merhaba...benimde cildim kuru ve hassas hatta seboreik(kepeklenme)bir cildim var.pul pul olur,kızarır.hepimiz biliyoruz ki kuru ciltler kırışıklara dahada meyilli,bunu önlemek içinde nemlendirmek gerekir.seninde cildin hassas olduğu için kozmetik değil dermotolojik kremler kullanmalısın bence.ben öyle yapıyorum.la-roche posay pıtyval kullandım uzun bir süre,oturduğum ilçede satan bir yer olmadığı için int.sipariş veriyordum.bu da zor olmaya başlayınca roc endriyal kullanmaya başladım.ikisindende memnunum.şimdi bir krem daha duydum dead-sea milk adında onuda deniycem...hoşçakalın...

kızlar merhaba bende cildi kuru olup hatta pul pul dökülenlerdenim ve artık yoruldum ürün denemekten cildim okadar hassas ki sürekli kızarıyo özellikle duştan sonra. ve ben yüzümü kurutmayacak ve nemlendirecek bir ürün istiyorum acaba içinizde kullanıpta memnun kalan varmı . bu arada yaşım 25 ama yaklaşık bir aydırda yanak çevremde çizgi oluşmaya başladı :84:
yardımlarınızı bekliyorum kızlar lütfen

emidaf merhaba...aynı dertten muzdaripiz ikimizde.bende seboreik dermatit var.cildim kızarır,pul pul olur.diğer sayfadada yazdığım gibi iki ürün tavsiye edebilirim sana,araştırıp hangisi sana uyarsa alırsın.1.la-roche posay pıtyval 2.roc endriyal.

teşekkür edrim sağol canım:81::81: hemen araştırmaya başlıyorum

nsnnhr birde sen yüzüne hangi marka fondoten kullanıyorsunuz :44:ben kullanamıyorum yüzümde leke leke duruyor sürünce makyaj yapmıyorum bende ama bazen gerekli oluyo

Benim de cildim kuru ve hassas. Kepeklenme de oluyor. Banyodan çıktığım zaman sanki yüzüm yırtılacak gibi oluyor, ellerimi günde 7-8 kez kremleme ihtiyacı duyuyorum.
Ben günde 2-2,5 litre su tüketmeye başladığımdan beri biraz rahatladım.
Kullandığım nemlendiricilerden de tam verim alamıyorum çünkü sanki cildimin üstünde bir tabaka var kuruyan ve ordan aşağıya geçmiyor krem.
Profesyonel cilt bakımına başlamayı düşünüyorum. Bir de Diadermine kuru ve hassas ciltler için olan nemlendiricisini kullanmaya başladım,fena değil gibi sanki...
İşin ilginç tarafı benim ergenlik çağlarımda cildim inanılmaz yağlıydı...Bir süre akne tedavisi gördüm...
25 yaşından sonra ise kuruculuk ciddi şekilde rahatsızlık veren bir boyuta ulaştı.
31 yaşındayım henüz kırışık veya çizgilerden muzdarip değilim ama böyle giderse,ne olacak bilemiyorum...

nsnnhr birde sen yüzüne hangi marka fondoten kullanıyorsunuz :44:ben kullanamıyorum yüzümde leke leke duruyor sürünce makyaj yapmıyorum bende ama bazen gerekli oluyo

Bence fondotenden değil de cilt üzerinde biriken kepekli kısım temizlenmediğinden öyle oluyor.
Ben maybelline affinitone kullanıyorum, leke leke durmuyor ama kepeklenme varsa pürüzlü duruyor.Ama kızarıklıkları filan kapatıyor.

kızlarrrr bnm de cildim kuruydu.her banyo sonrası pul pul olur gerim gerim gerilirdi bide hassas bi cildim var her kremide kullanamıorm alerji yapıoduuu...ama hayatımın kremini dicem ama krem değil yağını buldum...cildime krem yerine buğday yağı sürüorm aktarlarda satılıo 4 tl.inanılmaz iyi geldi bana yaaa daha önce neredeydin dedim :))) mutlaka deneyin derim ama güneşe çıkmayın sürdükten sonra banyodan sonra gece yatmadan önce sürüorm ben nefis oluo.aynı zamanda lekelerede iyi gelio şiddetle tavsiye ederim buğday yağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…