kurtulamadığım eski sevgili !!!

eyeshot34

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
212
3
318
İstanbul
benim 4yıl cıktıgım bi erkek arkadasım vardı ayrldk
sebebimiz cok fazlaydı genele sebepler ;anlaşamıyorduk uyumsuzduk falan filan aslnda benm için genel sebep beni dış görünüşümdendolayı yadırgıyodu yanına yakştıramıyodu beyfendi çok kiloluydum beni herzamn çok kırdı çok üzdü bende zamna zamna üzmüşümdür ama beni kompleksli bi insan haline getirdiği için içime yara yapan en ağır sözü artık kilo vermem gerektiği ve vermezsem beni bu şekilde ailesini karşısına çıkaramayacağını suratıma öyle bi söyledi ki sanki iğrendiği bi insana söyledi bunları surat ifadesi aynen öyleydi ki gayet benim ona iyi davrandığım bi anda
oda söylediği sözün farkına vardı ve gönlümü almaya çalıstı aldıgını sandı barıstık ama kavgalar birbirini izledi
snra bittiş dönemine girdik onun tarafından araya başka insanlar girdi falan filan
onu affetme girişimlerim oldu ama hayatındaki diğer kişilerden vazgecemedi bende uzatmadım
snrada askere giderken basladı aramalara msj atmalara falan ben arama sorma dedikçe aradı sordu

tabi ben bu arada 34 kilo verdim=)

kaç ay oldu biteli
hatta yeni bir ilişkim bile var 4 aylık
bunu öğrendi ve hala msj atıyo
''hayırlı olsun inş çok mutlu olursun bunu gercekten istiyorum
karşındaki insanı iyi tanı hemen güvenme sen en iyilerine layıksın bu msjı yanlış anlama
sadece mutlu olmanı istediğim için atıyorum
benim verdiğim cevap ''eski sevgiliye baskasıyla mutluluk dilemek ancak bir godoşa yakışır
ayrıca iyi veya kötü bu saattensonra anca beni ilgilendirir tavsiyem önüne bak cünkü bende önüme bakıyorum
cevap''bana baskası godoş dicek yaşatmam onu sen beni tanıyamamışsın ama senin bende yerin ayrı mutlu olmanı istiyorum şunu bil
kalbimde yerin herzaman ayrı hayatımda kim olursa olsun benden cevap"ben seni tanıdım amacok gec tanıdım be xxx gercek yüzünü sonradan anladım"
yine cevap "çok mutlu ol bunu da nöbetteyken yazıyorum(acıtasyon eskisi gibi her kavgadan snra )kalbimde yerin herzaman ayrı hayatımda kim olursa olsun"
baktım uzayıp gidiyo hayatımdaki insana haksızlık olmasın die daha fazlada cevap vermedm
bi insanın bu kadar yüzsüz olmasın gercekten anlayamıyorum
üzen sen kıran sen baskalarıyla fındık kıran sen akıl veren!unutamayan!iyi niyetli olan sen!

ben anlamıyorum ya nerdeyse 2 senedir ayrılmışız beni artık neden arıyosun ki dedim arama sorma öldü farzet dedim ama herseferinde sen yanlıs anlıyosun düşündüğün anlamda aramıyorum sadce cok iyi bi insansın senle arkadas kalmak istiyorum diyo ben istemiyorum diyorum anlamıyo

bu insan ne yapmaya çalısıyo bana yaşattıklarına hala ağlıyorum üzülüyorum sevdiğimden değil
bana yaptıklarına nasıl katlanmış nasıl bu kadar ezdirmişim bunu anlamıyorum bi türlü

Suan askerdeyse belkı kendını bır boslukta hıssedıyodur.
Kendı dusen aglamaz derler.. bellıkı sımdı cok pısman.
Senden sonra kesın bırınden darbefelan yemıstırde degerını sımdı daha ıyı anlamıstırr..

askerde olmasının boşlugu oldugunu bende ona söyledim ama öyle olsa ben askere gitmeden arar afettirirdim kendimi diyo
dediğin gibi belki birinden darbe yedi oyüzden böyle davranıyo

Godoş bile az kalmış.Alsın bendende bir godoooşşşş..Ağzına sağlık tatlım.Ve ben bir bayan olarak seninle gurur duydum azminden dolayı.Hiç ağlama bence zevk bile al bundan kapında köpek oluyo şuan senin sende hiççç umursamadan yoluna bak hayatındaki kişiyle mutlu ol.O böyle ah vah yansın dursun.

Aman boş versene dolansın şimdi kuçu kuçu arkandan çatlasın emi
Bu arada nasıl verdin 34 kg yaa ben 4 kg versem yarabbi şükürde veremiyomVarmi bir önerin püf noktan:)

madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz size msj atmasından, o zaman cvp vermeyin siz de yazdığınızdan anladığım kadarıyla bütün msjlarına cvp vermişsiniz.. çocuk Ben o anlamda aramıyorum sadece çok iyi bir insansın o yüzden arıyorum diyormuş üstelik size.. belki de zamanında sizi çok üzdüğü için vicdan azabı duyuyordur sadece neyse. başta da dediğim gibi aramasını msj atmasını istemiyorsanız eğer, cvp vermeyin hiçbirşekilde . o da bir arar iki arar baktı ki sizden ses çıkmıyor aramaz bi daha.

canım öncelikle kilo konusundaki azmini kutluyorum
bırak sürünsün seni kilona göre seven bir adamın sevgisinin hiç gereği yok sakın yumuşama ve önüne bak derim şuanda sevgilinle mutlu olmaya bak

tam onu unutmusken hayatımda baska biri varken mutluyken mutlulugumu engelliyo hep acabadiye kafamda soru işareti bırakıyo:26:

cevap vermesem bile cevap verene kadar msj atar arar kendisi benm bi erkek arkadasım var onun yanında ararsa ben cok zor durma düşerim çok denedim cevap vermedim ama ona göre en iyi cevap cevapsızlıktır ben cevap verene kadar vazgecmiyo.ayrıca ona hakkımı helal ettiğimi kendisinden bi beklentim olmadıgını sadece beni aramamasını sormamasını istedim vicdan azabı duydugunu söylediği için!!

canım öncelikle kilo konusundaki azmini kutluyorum
bırak sürünsün seni kilona göre seven bir adamın sevgisinin hiç gereği yok sakın yumuşama ve önüne bak derim şuanda sevgilinle mutlu olmaya bak

çok teşekkür ederim
yumuşamam artık mmkün değil yanımdaki insanla mutluluğun ne demek oldugunu ögrendim
sadece tek dileğim artık aklımı karıştırmaması:26:

Sen kendine güvendikten sonra o asla aklını karıştıramaz canım merak etme
bu arada numaranı değiştir madem rahat bırakmıyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…